Suka hati, gembira riang. XD

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Alhamdulillah, selesai KAMI 5th. Lambat sikit updatenya. Habis Ahad lepas lagi, hihi. XD Pemenang keseluruhan untuk KAMI 5th kali ni Kampung Bahulu Bangkit (kg4). Tahniah korang~!! >< Jealous aku. Kampung aku dapat 3rd place aje(kg2 - Kampung Rendang Tok). 2nd Kampung Semperit Menjerit (kg1) lastly Kampung Rendang Gamat(kg3).

Selama tempoh KAMI 5th ni, macam macam aktiviti yang dijalankan, macam poster yang kat post aku sebelum ni. Meriah wa cakap lu, especially bila time sukan, sukan rakyat dan rewang. :) Ramai ramai turun untuk meriahkan semua event yang ada masa KAMI 5th ni. Hmm, semua lah meriah, senang, hihi.

Banyak cabaran dan dugaan yang aku dengan geng geng MTM hadapi semasa KAMI 5th ni berlangsung. Tapi dengan cabaran dan dugaan tulah kitorang akhirnya berjaya menjayakan KAMI 5th ni, alhamdulillah. Haha, daripada tu jugak kitorang belajar macam macam perkara. Yup, banyak sangat. Tersirat dan tersurat. :)

KAMI 5th ni untuk merapatkan hubungan antara pelajar junior dan senior supaya bertambah erat lagi harmoni, cewaah. Hehe, serius ni, betul. Seronok bila semua main dan buat kerja sesama. Mana mana yang tak dapat nak join selalu tu takpe lah, ada kelas la tu. Yang penting malam penutup ramai orang, hehe.

Ni pon baru lepas buat postmortem sikit dengan ajk ajk. :) Mana yang baik, kita amik buat teladan. Yang buruk buruk kita buat iktibar dan sempadan serta penambahbaikan untuk kesenangan masa akan datang ya. Harapnya semua terbina berkekalan. Aamiin~

Thanks for the surprise visit.
It makes my day.
><

Start~!! :)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ



Apa tunggu lagi.
Mari meriahkannya wahai warga K5 sekalian.
;)

Sunday evening...

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Kebosanan di petang Ahad.
:|

Alhamdulillah, terima kasih semua. :)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ




Some of the pictures I took. ;)

Pheew~ Alhamdulillah. Selesai jugak Minggu Perkasa Putra (MPP) untuk sesi 2012/2013. :) Junior junior kali ni semuanya baik baik belaka. Seminggu bersama, macam macam cerita dan kisah yang terjadi. Kalau nak diceritakan pon, memang tak terlayan. Daebakk~!! >< Penat yang berbaloi. Pengalaman yang tak mungkin dapat aku lupakan.

Bermula daripada hari pendaftaran pelajar baru pada 2 September 2012, hinggalah yang penutupnya pada 8 September 2012 di Kolej Kelima. Kesemua pelajar untuk sesi kali ni comel comel dan hensem hensem semuanya. Ahaha, adalah peluang ni nak usha usha ke kan, bhahhaa. XD Jumlah keseluruhan untuk intake kali ni di Kolej Kelima adalah 111 orang. Ramai tak?? Kolej Kelima dengarnya menerima kemasukan yang paling sikit berbanding kolej kolej yang lain. Takpe takpe, yang penting semangat mereka semua ni sangat tinggi. :)

Dengan jumlah dorang yang sedikit ni, mereka dengan beraninya mencabar kolej kolej lain untuk cheers, terutama musuh tradisi kolej kolej di UPM ni, Kolej Sepuluh. Proud of you guys. Aku sebagai fasilitator ni pon, bangga mempunyai junior yang bersemangat seperti mereka. Seronok seronok. XD Aku just dapat upload gambar gambar ni jek. Yang lain semua simpan jek, boleh kan?? Ahaha.

Ni pengalaman first handle bebudak baru untuk aku, and it was superb~!! Dorang ni semua celebrate kitorang best sangat. Tak sangka yang dorang boleh come out with such idea. Dewan tu jadi cantik sangat dorang hias. Lepas ni boleh lah guna khidmat dorang untuk decorate dewan time dinner final year ke kan, ahahah. XD

All in all, 'akak' ucapkan terima kasih bebanyak kat korang. All the best in your study. Jangan asik main jek tau. Ingat, main reason berada di UPM ni adalah untuk belajar. ;) Lepas habis orientasi ni, kalau jumpa time nak pergi atau balik kelas tu, tegur tegur ya. Jangan buat tak nampak atau sombong pulak. Sedih 'akak' ni nanti, ehehe.

Kuliah bermula woi~!!
><