Akhirnya~!!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Batch 2011/2012

Netball K5 2011/2012

Ragbi Sentuh Wanita K5 2011/2012

Bersama girlfriends. ^^

Alhamdulillah. ><

Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) 2012/2013

Alhamdulillah. Selesai jugak Malam Gala Warisan Harmoni (26 Mei 2012). Syukur semuamya berjalan lancar, hehe. Segala penat lelah kitorang bertungkus-lumus buat preparation, berbaloi jugak. Pengetua suka kot~!! ^^ Wow, tak disangka meyh. Habis dinner, Majlis Amanat Pengetua (MAP) pulak (29 Mei 2012). Untuk kali kedua, for this sem lah.

Rezeki aku gamaknya, aku terpilih untuk jadi Timbalan Pengerusi 1 untuk Sekretariat Rekreasi & Sukan. >< Seriously aku terkejut bila nama aku disebut malam  tu. Menitis jugak air mata, terkejut punya pasal. Hmm, lepas ni, tanggungjawab dah bertambah. So, aku kena betul-betul bahagikan masa aku untuk sem depan. ^^ Wish me luck kengkawan. Pada yang tak berjaya, ingat pesan felo and senior, kita semua tetap satu family. Apa ada pada pangkat? Kalau takde orang yang menyokong, memang tak jalan la pape pon. Go K5~!! Sayang korang semua. ><

ingat nak buat post pendek je.
Tapi jadi panjang jugak kot.
-..-

Ahlan Wasahlan. :)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Yok puasa nak??
><

Sehari Bersama Sehayat Terasa.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, selesai jugak projek mega untuk kumpulan Bakti Siswa (Baksis) aku. Semuanya berjalan dengan lancar and semua orang pon have fun. Seronok sangat seharian bersama ngan adik-adik dari Asrama Darul Falah (ASDAF). XD Bila nak balik, sedih pulak nak hantar dorang balik. Sayang korang sangat-sangat. More pictures, soon.

Awak, rindu.
;)

Selesai??

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

12 Mei 2012
Family Day Kembara ; Now 18 REX Reunion

13 Mei 2012
Ragbi Sentuh Wanita Kolej Kelima, UPM

Coming soon : Project Baksis and Malam Gala Warisan Harmoni.


Mom, Selamat Hari Ibu.
LOVE you.
;)

Setelah sekian lama..

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Waaaaaa~!! Gilak seyh. Kenapa semuanya tak kena jek sekarang. Segala-galanya kusut. Adeh, penat aku. Macam-macam hal yang jadi 2, 3 hari nie. Yeke 2, 3 hari wei??? Ntah la, aku rasa macam dah berzaman jek. Semuanya nak berlaku dalam pada masa yang sama. SETEGHESSSS~!!! -..-"

Hah, nie pon satu hal. Dalam bulan nie je, 3 event nak berlangsung ; Family Day Kembara, Project Baksis, Dinner kolej. Dah tu, aku pulak AJK untuk ketiga-tiga event uh. Gila bapak, kerja aku bertambah, semua menimbun. Awak dah le tade skill nak manage masa nieh. Memang FAIL lah kan. Huru hara jek hari-hari aku sekarang nie. Semuanya disebabkan ketidakpandaian aku untuk mengurus masa dengan baik plus kepala otak aku dah rasa macam agak biol sikit, haha.

Gara-gara tak cukup tidur, performance aku drop. Bila turun petang main ragbi, time passing bola, kelaut perginya. -.- Belum nak tangkap bola lagi tu. Itu dah maam haram jek seyh. Nasib baik le dorang nie semua baik. Siap support aku, bagi semangat semua. Bila penat, dorang bagi aku rehat, jangan push untuk main. Kang tak memasal jek aku rebah, dah menyusahkan dorang kan. Haih, ape la aku nie. Memang kerja nak menyusahkan orang jek tau/

Sekarang nie, dok update blog kul 3 pagi. Ya, sekarang dah pukul 3 pagi. Aku baru jek pas wat design untuk deko dinner nanti. Erghhh, mara pedih jek rasa nie kot. Dak lain semua dah naik bilik, ngantuk kan. Aku nie je tade bilik. Oke aku tipu. Aku malas nak naik sebenarnya. Tak rasa nak naik pon. Macam nak stay lagi kat kolegiat nie. Nasib baik le ada lagi manusia lain. Kalau tak, memang aku cabut jugak. XD

Sekarang boleh dikatakan setiap malam, aku akan ada meeting. Macam lalalaaa~ Lepas je isya' daj turun kolegiat nie. Minggu lepas kot, kolegiat nie dah jadi bilik nombor 2 aku. Stay up, duduk buat kerja sampai subuh. After that, baru la balikbilik, TIDUR. Bila bangun, jadi bangang lah kan. Dengan mata tak bermaya nya, tudung bersepahnya. Muka?? Haha, lagi lah macam haram. Muka mintak pelempang jek aku rasa muka aku.

Eheh, sekarang sekat twitter dok sibuk tweet pasal all of the memories kat KMJ dulu. Waaa, sumpah rindu weyh~!! Habis semua tweet dak2 nie aku retweet. :) Bantai la labu. Rindu punya pasal. Lantak la, 1 hari nie, nak tweet pasal KMJ memories, boleh?? Pengalaman pahit manis aku pertama kali duduk jauh dari rumah. Yela, aku bukan budak asrama, budak sekolah biasa aje. Bila nak cope ngan suasan duduk asrama nie, haha terkenang semuanya lah kan.

Adeh, panjang pulak entry aku kali nie. Haha, balas dendam dah berapa hari tak update nie kan, hikhik. ;) Maaf ya readers semua. Hope korang tak kisah ya apa yang aku tulis and luahkan nie. Just nak kurangkan sikit rasa rension kat kepala otak aku nie, weeee~

p/s : Isnin nanti last paper untuk test 2. Wish me luck guys. ><

Awak.
Macam tau tau jek saya pon rindu.
;)