Akhirnya~!!

5:01 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Batch 2011/2012

Netball K5 2011/2012

Ragbi Sentuh Wanita K5 2011/2012

Bersama girlfriends. ^^

Alhamdulillah. ><

Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) 2012/2013

Alhamdulillah. Selesai jugak Malam Gala Warisan Harmoni (26 Mei 2012). Syukur semuamya berjalan lancar, hehe. Segala penat lelah kitorang bertungkus-lumus buat preparation, berbaloi jugak. Pengetua suka kot~!! ^^ Wow, tak disangka meyh. Habis dinner, Majlis Amanat Pengetua (MAP) pulak (29 Mei 2012). Untuk kali kedua, for this sem lah.

Rezeki aku gamaknya, aku terpilih untuk jadi Timbalan Pengerusi 1 untuk Sekretariat Rekreasi & Sukan. >< Seriously aku terkejut bila nama aku disebut malam  tu. Menitis jugak air mata, terkejut punya pasal. Hmm, lepas ni, tanggungjawab dah bertambah. So, aku kena betul-betul bahagikan masa aku untuk sem depan. ^^ Wish me luck kengkawan. Pada yang tak berjaya, ingat pesan felo and senior, kita semua tetap satu family. Apa ada pada pangkat? Kalau takde orang yang menyokong, memang tak jalan la pape pon. Go K5~!! Sayang korang semua. ><

ingat nak buat post pendek je.
Tapi jadi panjang jugak kot.
-..-

You Might Also Like

2 comments