Jogging, awesome !

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Aktiviti sihat, badan pon sihat. :)
Hari ni budak kecik jogging lah.
Mwehehe.
:)

Pasar malam.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yeah~! Akhirnya, setelah dah beberapa bulan tak pergi kan, hari ni mak ajak aku pergi, hehe. :) Eheh, pergi pon bukan beli ape sangat, makanan je lebih. Dengan melayan adikAdik aku lagi, ahaa~

Just bought some corn and fried chicken, yummy. :) Mom bought her favorite kebab lah kan, memang tak sah kalau tak beli. After that, aku ingat nak menyinggah la kat kedai wafer uh, but tutup pulak. Dah terbantut nak beli epop, hukhuk~ *daLamaTakMembeli

Lepas balik, tengok AJL26, tapi kejap je, nak tengok Yuna je pon. :) But unfortunately beliau tak menang. By the way, congrats to all winners and contestants of AJL26. Masuk final tu pon dah oke kan, mwehehe. ^^

p/s: Seharian asyik ber'skype'-ing dengan En.Bintang. ><

 You're the winner of my CARTA HATI.
You'll always be.
><

Unpredictable Nightmare.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Aku hanya mampu beristighfar. Sungguh aku takut. Tak ku sangka, nyata kau juga sama. Sepatutnya aku ikut gerak hati aku. Erghh, I'm such a fool. Hah, tak memasal aku menangis ketakutan pepagi sunyi ni.

Menyesal. Ya, tu adalah perasaan yang aku rasa. Cukup serakat ni. Hah, thanks for everything? I guess no. :) Grateful to know this but at the same time I'm disappointed in you. Hah, it feels great~! Too many disappointment in the past hours.

Kamu.
Kita tak nak diganggu lagi.
Terima Kasih. 

Sungai lagi lah !

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Phewww~ Penat, penat. Penat drive la, ape lagi. Nak pergi uh, kena pulak beratur panjang semua sebab traffic light, adeh. Dah le panas, memang macam ayam panggang la dalam kereta tu kan. =='

Bila sampai, ade port, memang terbaik. Alhamdulillah~! Apa lagi, terjunn~! Perghh, gila sejuk air dia wa cakap lu, memang the best la kan lepas da kena panggang dalam kereta tadi. ><

Gambar tiada, tak upload dalam lappy lagi. Malas nak masukkan. Mungkin esok aku masukkan. :) Yeah, memang aku budak kecik yang pemalas, betul tak kawan-kawan ? Dasar kurus gemuk, pemalas lagi. :p

Eheh, no wordless Wednesday.

Hey kamu.
Kita happy kalau kamu pon happy.
:)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
 Nam yang kiutttt~! ><

Red Alert~! Haha, makin banyak makan pulak la aku nieh. Adoi, tak memasal jek leyh. Mak sedara and wan aku datang, so banyak la mak aku masak an. Lauk pulak nak sedap jek, masak lomak tu ha. Ayohai, favorite den tu mak oi. :p

Memang meriah la kejap rumah aku nie kan, ngan kerenah adik-adik sedara aku nieh, adoi. ==' Angah pon da balik da pagi tadi, ayah antakan. Hmm, bosan, bosan. Lepas balik rumah Shila, tatau nak watpe.

Awak, awak.
Terima Kasih singgah rumah.
Tak sangka kan.
:)

Pagi.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Awak.
Sumpah rindu.

Mandi sungai, rindunya. ^^

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Bukan lokasi sebenar :p

Yippiie~! Had fun today. Why? Aku gie mandi sungai bersama Shi, and family Shila. :) Hah, jiran Shila pon join sekali, lupa pulak aku. Memang the best la kan. Lama dah tak mandi sungai nie, tetiba dapat lak, terbaik wok~! ><

Thanks a lot Shila. Thanks to your family too lah kan. ;) Seriously, memang enjoy la kan, ngan pelbagai menu yang tersedianya, bertambah le berat aku kang. ==' But, no worries, shake2 aku ade lagi, mwehehe. :)

Awak, awak.
Awak tak marah kan.
Alaa, tak jumpa sekali nie je.
Lain kali jumpa ye.
:p

Away for a moment.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Weheee~! Untuk 2 hari nie, aku sleep over kat rumah Shila. :) Perghh, lama tak lepak sama weyh, rindu, rindu. Shi, kau pon, lama tak jumpa. Mentang dah habis sekolah sekarang da akn, free la kau kan. :)

Yang lain nie, bila pulak kita nak jumpa nie? Aku dah rindu sangat nie ngan korang. Jom la lepak sekali ramai2 macam dulu2. Haih, yelah, masing2 pon da jauh kan. Jom jumpa cepat, tak sabar aku.

Maaf kalau masakan kita tu tak sedap ye budak tinggi.
Simple jek kita masak , lalalaa~
:p

Si Budak Tinggi.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hey budak tinggi~! Thanks for the morning call again. :) Hei, kenapa tetiba makin rajin nie, hmm?? Tapelah, kita tak kisah pon, yang penting happy, betul tak? Haha, oke, kita makin gila, sila jangan layan. :p

Ya, budak kecik pon rindukan budak tinggi jugak.
:)

They are my Family. :)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
10 Jan 2012
The best day ever~! Guys, thanks a lot. I had so much fun today. Yeah, love ya guys, so muchh~!!! >< I'm glad to one of you. The Bsc Family, we rocks~! *mostlyBudakK5 Lost my words, awesomeness overwhelmed. ><


Masing-masing nak bergambar
 Berjaya Times Square Theme Park
 Happy Birthday in advance. ><
Steambot oh Steambot. :)

Konklusinya, aku sayang korang sangat-sangat~! ><

Eh,  awak da jauh laa~
:(

Tahniah kawan.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ahahaa~! Ye, Selamat Pengatntin Baru wahai kawanku, Iswandi. :) Macam tak percaya je, kahwin da dia seyh~! Sebaya aku lagi. Serious tak sangka. Hmm, jodoh dah sampaikan, congrats again. ^^



Segak je aku tengok, huhuuu~ Jealous, jealous. Sorang member aku dah lepas. Aku lak, bila lagi, lalala~ Oke, gatal. :p Pape pon semoga berbahgia hingga akhir hayat with your beloved wife. Suka tengok korang, comel aje. :)

Bila la nk dpt gmba nie.
Yeah, aku terlibat dlm kemalangan.
:(

I'm finally home. ^^

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Pic from Tipan. ;)

Kyaaaaa~!! Ehehe, alhamdulillah. Sampai jugak rumah hari ni. :) Selalunya aku naik train KTM dari Serdang sampai la ke KKB. Hari nie, tuka pulak. Naik sampai KL Sentral je, then naik ETS, mwehehe. Thanks to Tipan la gak kan, 1st time naik kot, sungguh aku batak kejap. Lalalala~ :p

Sampai rumah merehatkan badan la kan. :) Then petang ingat mau jumpa ngan beliau tu, tapi kereta pulak mak aku nak guna. Sudahnya, dia yang datang, tapi bukan rumah aku, rumah Is. Selang berapa rumah je pon ngan rumah aku, jalan kaki sampai da. :)

Ye awak, terima kasih. Saya happy jugak dapat jumpa awak. Ha, sempat jugak kan awak buli saya. Baru jek jumpa, dah kena buli, sedih. ==' *sukaSebenarnya Well, dah lama tak kena, mmg rindu. Yeke dah lama, padahal selalu je kena ngan awak, kannn??

Is pulak, congrats on your weds. ;) Serious aku terkejut, nak nikah dah budak ni rupanya. Matimati aku ingat Namie tipu aku aritu. Haha, tak sangka, betul rupanya. Pape pon insyaAllah sok aku datang tengok dia nikah. Nanti aku snap gamba banyakbanyak, bia kacak, hemsem and yang sewaktu dengannya, haha. :p

Jumpa sekejap pon tape.
Serious saya happy.
:)

Alhamdulillah. Let's have some fun then. ^^

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yes~! Alhamdulillah, habis sudah paper final aku. Lepas berhempas pulas selama 2 minggu ni, lega betol rasa~! >< Wuhuuu, esok pulak nak kua ngan dak2 nie, hihi. :)

p/s : Hei awak, thanks for cheering me up. :) Tak lupa kepada si dia jugak, rindu awak banyakbanyak.
Eyka Nadzir, thanks for the post.
Lovee it~!
:)

Fight for the last one~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah~! Habis dah 5 paper. :) Hari nie paper Discrete Structure. Perghhh, boleh pulak aku jawab lastlast minit. Maksud aku dapat idea nak jawab soalansoalan yang ada tu ah, especially yang Venn Diagram uh, haih, sengal jekk~ =='

But oke gak la overall, dapat je aku jawab, cuma tu lah, yang last minute uh, ngeng~ :p Semalam pulak paper TITAS. Haha, tah apa yang aku meraban jawab soalan uh tah. Hmm, tawakal je la. 

Anf for now, nak tumpu on Computer Programming I pulak, mwehehe.:p Last paper babeh~! Tak sabar pulak rasa. Even paper uh hari isnin kan, semangat nak habis uh, lalala~ To all my friends, jom all out untuk paper final yang terakhir nie~! ;)

Somethings kinda missing~
:(

Minus 2 = 3.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Super delicious Tom yam for lunch. ;)
Location : Komplek Akademik A (KAA)
Alhamdulillah, done with Oral Interaction Paper today. :) Quite easy I think. ;) Semua boleh je jawab, tapi betul ke tak, tu aku tatau la, ehehe.

Yeah, tak sabar nak jawab paper seterusnya iaitu TITAS, bhahaha. :p Tak payah nak semangat sangat la makcik oi, lalalala~ Yeah, lepas study semalam, da boleh da kot jawab untuk esok, ngee~ Gila confident kau kan. Tautau masuk esok, BLUR. :p

Aku agak terasa di situ ye.
ngeee~
xD

Relieved...??

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Pheeww~ Alhamdulillah. Selesai sudah jawab 1 paper, hehe. 4 more to go girl, you can DO it~! Wuhuuu~! Haha, sangat lega lepas dah jawab Kenegaraan Malaysia tadi. Yelah, selepas dah berapa hari bertungkus-lumus nie, berbaloi la kan? :)

Soalan yang spot pon, semua keluar, mwahaha. Yeah, bertambah senang kerja-kerja untuk menjawab. :) Cuma tadi aku tension sebab duduk sebelah dak Chinese yang jawab panjang berjela gila. Nasib tak tambah paper tadi, macam tak gila la aku tengok kan.

Esok, Oral Interaction Skills pulak, haha. My favorite one. ;) Can wait for tomorrow. Kertas petang pulak tu, harap aku tak mengantuk la time jawab nanti. Amin.

Mom, I miss you more.
Ain, Sakinah, I miss both of you very much.
;)

Another two days, and it'll start.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hallu kawan~! Ehehe, tahun baru pon suda bermula kan, apa macam, seronok, haha. Belum pon sampai 1 hari lagi kan, ape ah aku nie, sengal jerp, lalala~

Wuutt, wuutt. Lagi 2 hari je babe, oh, takutakut. ==' Boleh ke aku nanti. Hopefully I can do my best. :) Eh, japjap, lupa lak nak bagi tau. Lagi 2 hari, FINAL EXAM aku akan bermula~!

Perghh, susah nak percaya, tapi nie kenyataan nie, ahax. :p Tak sangka, nak abes suda semester 1 aku nie. Rasa sekejap sangat kat sini, tapi memang best kot. ^^ Aku and member2 dekat seminggu dah bertungkus lumus study sama2 kat Kolegiat. Semangat~ :p Memang tak bla, macam kolegiat uh kitorang yang punya, hehe.

Jadual Exam aku :
  • 3 Jan -> Kenegaraan Malaysia (SKP2101); 8.30 - 10.30 pagi
  • 4 Jan -> Oral Interaction Skills (BBI2420); 5.00 - 7.00 ptg
  • 5 Jan -> Tamadun Islam & Tamadun Asia (SKP2203); 8.30 - 10.30 pagi
  • 6 Jan -> Discrete Structure (SSK3003); 8.30 - 10.30 pagi
  • 9 Jan -> Computer Programing I (SSK3100); 8.30 - 10.30 mlm
So far, semua subject cam da oke kot, just kena wat banyak pengukuhan lagi. Walaupun rasa macam da memang banyak wat, tapi macam tak cukup je? Mwehehe, tamaktamak. Tape la, tak salah kan kalu tamakkan ilmu. :)

Till then, papai~! ><
Ohoho, awak memang sengaja eh?
Haha, pape pon terima kasih awak.
I appreciate it, A LOT. :)

Morning~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Happy New Year~!


1st post of this year.
:p