Pasar malam.

2:02 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yeah~! Akhirnya, setelah dah beberapa bulan tak pergi kan, hari ni mak ajak aku pergi, hehe. :) Eheh, pergi pon bukan beli ape sangat, makanan je lebih. Dengan melayan adikAdik aku lagi, ahaa~

Just bought some corn and fried chicken, yummy. :) Mom bought her favorite kebab lah kan, memang tak sah kalau tak beli. After that, aku ingat nak menyinggah la kat kedai wafer uh, but tutup pulak. Dah terbantut nak beli epop, hukhuk~ *daLamaTakMembeli

Lepas balik, tengok AJL26, tapi kejap je, nak tengok Yuna je pon. :) But unfortunately beliau tak menang. By the way, congrats to all winners and contestants of AJL26. Masuk final tu pon dah oke kan, mwehehe. ^^

p/s: Seharian asyik ber'skype'-ing dengan En.Bintang. ><

 You're the winner of my CARTA HATI.
You'll always be.
><

You Might Also Like

0 comments