Fight for the last one~!

6:17 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah~! Habis dah 5 paper. :) Hari nie paper Discrete Structure. Perghhh, boleh pulak aku jawab lastlast minit. Maksud aku dapat idea nak jawab soalansoalan yang ada tu ah, especially yang Venn Diagram uh, haih, sengal jekk~ =='

But oke gak la overall, dapat je aku jawab, cuma tu lah, yang last minute uh, ngeng~ :p Semalam pulak paper TITAS. Haha, tah apa yang aku meraban jawab soalan uh tah. Hmm, tawakal je la. 

Anf for now, nak tumpu on Computer Programming I pulak, mwehehe.:p Last paper babeh~! Tak sabar pulak rasa. Even paper uh hari isnin kan, semangat nak habis uh, lalala~ To all my friends, jom all out untuk paper final yang terakhir nie~! ;)

Somethings kinda missing~
:(

You Might Also Like

0 comments