Another two days, and it'll start.

7:14 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hallu kawan~! Ehehe, tahun baru pon suda bermula kan, apa macam, seronok, haha. Belum pon sampai 1 hari lagi kan, ape ah aku nie, sengal jerp, lalala~

Wuutt, wuutt. Lagi 2 hari je babe, oh, takutakut. ==' Boleh ke aku nanti. Hopefully I can do my best. :) Eh, japjap, lupa lak nak bagi tau. Lagi 2 hari, FINAL EXAM aku akan bermula~!

Perghh, susah nak percaya, tapi nie kenyataan nie, ahax. :p Tak sangka, nak abes suda semester 1 aku nie. Rasa sekejap sangat kat sini, tapi memang best kot. ^^ Aku and member2 dekat seminggu dah bertungkus lumus study sama2 kat Kolegiat. Semangat~ :p Memang tak bla, macam kolegiat uh kitorang yang punya, hehe.

Jadual Exam aku :
  • 3 Jan -> Kenegaraan Malaysia (SKP2101); 8.30 - 10.30 pagi
  • 4 Jan -> Oral Interaction Skills (BBI2420); 5.00 - 7.00 ptg
  • 5 Jan -> Tamadun Islam & Tamadun Asia (SKP2203); 8.30 - 10.30 pagi
  • 6 Jan -> Discrete Structure (SSK3003); 8.30 - 10.30 pagi
  • 9 Jan -> Computer Programing I (SSK3100); 8.30 - 10.30 mlm
So far, semua subject cam da oke kot, just kena wat banyak pengukuhan lagi. Walaupun rasa macam da memang banyak wat, tapi macam tak cukup je? Mwehehe, tamaktamak. Tape la, tak salah kan kalu tamakkan ilmu. :)

Till then, papai~! ><
Ohoho, awak memang sengaja eh?
Haha, pape pon terima kasih awak.
I appreciate it, A LOT. :)

You Might Also Like

0 comments