Away for a moment.

9:03 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Weheee~! Untuk 2 hari nie, aku sleep over kat rumah Shila. :) Perghh, lama tak lepak sama weyh, rindu, rindu. Shi, kau pon, lama tak jumpa. Mentang dah habis sekolah sekarang da akn, free la kau kan. :)

Yang lain nie, bila pulak kita nak jumpa nie? Aku dah rindu sangat nie ngan korang. Jom la lepak sekali ramai2 macam dulu2. Haih, yelah, masing2 pon da jauh kan. Jom jumpa cepat, tak sabar aku.

Maaf kalau masakan kita tu tak sedap ye budak tinggi.
Simple jek kita masak , lalalaa~
:p

You Might Also Like

2 comments