Greetings.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ha ha. Mampu gelak je. Sebab apa? Sebab aku punya sembang nak update blog ni balik, last-last still terbiar sepi. Hadeii, sadis betul la kau ni kechek oiii~

Dari April, sekarang dah Oktober kot. Entah lah. Ha ha. Tapi serius, rindu nak menaip. Tetiba teringat lagi pasal blog, so terus update. Nanti lupa lagi, lepas tu terbiar sepi lagi. Banyak gila benda yang jadi. ALL kind of things happened. A LOT. Suka, duka, kecewa, merana, apa lagi. Semua lah weh perasaan yang ado yang berkait dengan segala kejadian yang dah berlaku tu.

In a way, doakan aku untuk terus kuat dalam menempuh hidup terutama sejak-sejak bekerja ni kan. Fuh, cubaan dan dugaan dia memang lain macam. Tak sama langsung macam zaman belajar dulu. Ok ok, aku ciao dulu. Nanti inshaAllah, aku try update balik one by one. Hwaiting!! ><

Serius weh.
Rindu suasana zaman belajar.
Oh.