Tercapai jua!


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

26 Februari 2015

Misi untuk mandi sungai bersama mereka berjaya!! Walaupun tak cukup jugak kuota, in the end kitorang had fun. Last minit plan, tetap menjadi. Weehu!! ^^







Nampak tak muka gembira memasing. Hahaa, mana taknya. Plan kelam kabut, tup tup menjadi. Kejap sungai sini, kejap sungai sana. Last last, ke ulu yang jugak perginya. Tak kisah lah. Asalkan dapat spent time dengan buah hati ni semua, wa follow jah. Mwehehehee. ;)

Untuk orang jauh, Cik Ofriana, moga awak lebih tabah di tempat orang. pape masalah, jangan simpan sorang. KAMI semua ada.  We'll always supports you beb. Peace!!

One fine day.
We'll be one, together again.
InshaAllah.

Dua Tiga.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

16  & 17 Februari 2015

Happy birthday to me!!

Thanks mom & dad, for loving & taking care of me this whole time.
Thanks dear siblings, for keeping up with your super annoying kakak.
Thanks Allah, for giving the most precious gift in my life; MY FAMILY.
Alhamdulillah.





Dear Angah,
Selamat Hari Lahir!!

Beza setahun, sehari.
Dari kecik sambut birthday sekali.
Dari kecik dah macam kembar.
Dari kecik rapat.

Dulu aku tinggi, sekarang kau pulak.
Dulu aku yang jaga, sekarang kau pulak.
Dulu aku nampak kakak, sekarang kau pulak nampak abang.

Takde ANGAH yang lain.
Kau sorang je.
Aku sayang kau dunia akhirat.

Kita tengok siapa kawen dulu.
Ahaks.
;)

Muchas gracias!


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai hai! Sekian lama tak menulis, rasa pelik jek pulak. Hehe, maaf maaf. Entah kenapa rasa malas je setiap kali nak update blog ni. Bukan takde cerita, ada. Tapi entah. Haha. Sekarang dah berbulan bulan baru lah nak throwback kononnya. Haiyaa. Bukan apa, takut nanti kalau lama sangat, aku yang terlupa. Then  bila tanya, tak tahu nak jawab. Melopong yolahh. Hehee.

Kali ni just nak throwback pasal early surprise birthday celebration aku bulan lepas. Haa, nampak tak tahap kelambatan nak update tu. Dah sebulan kot berlalu~

14 Februari 2015






Actually tak expect langsung pon sebenarnya. Sebabnya, weekend tu memang aku plan nak gi tidur rumah Shila. Malam sabtu tu, Shila ajak keluar makan Marrybrown. Memang aku ingat gi makan saje lah kan. Tengah sedap makan, datang pulak orang bawak kek. Terharu! Shila kata, ni semua plan si DIA. Lagi aku terkejut. 

Aku tahu memang dia nak celebrate, tapi tak tahu pulak dia dok plan dengan Shila. Bak kata Shila, memang seminggu tu, tak aman hidup, DIA dok kacau. Hahaaa, okay yang tu aku mintak maap naa~ Again, thanks so much for that night and for the gift. Me love it!! Me love you guys!!