Hey old friends~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hari nie kua jalan lagi pergi Mines, ngan Paku. Err, pembetulan, beli barang sebenarnya. Beg aku dah jahanam, so da tade beg nak pakai untuk pergi kleas. -.-" Sedih betul, bape kali tukar beg dah aku nie kat sini.

Dah alang-alang keluar nie, beli jugak la susu, susu tepung ye. ^^ Lama dah aku tak minum, sukasukasuka. Bukan ape, saja la beli, boleh gak at least mengurangkan sakit perut aku nie.

Ubat aku pon dah nak abes, tapi bila makan pulak perut aku sakit. bila kosong tade ape pulak, pelik je seyh. Dah kenapa pulak ala perut aku nie ??

Ha~! Aku jumpa Teot ngan Apit pulak waktu break untuk solat. Haha, kelakar je aku rasa kot. Dah la aku dah lama tak jumpa ngan Teot, rindu bangat seyh. Awak pon kat UKM kan, dah dekat da tu. Apit dari Rasa drive datang amik Teot kat UKM, perghhh, untung la kau Teot kan. ><


Oke, muka aku sangat bangang, tudung bersepah, hahaha. :p Pape pon thanks korang sebab sudi bergambar. Terima kasih gak kat member korang yang tolong mengambil gambar tu eh. ^^ Teot, pasnie kalu rasarasa nak berjimba samasama, roger2 keyh.

Barang semua dah beli, apa lagi, balik~! Hehe, hujan pulak balik tadi, tapi tape lah, rahmatkan. ^^ Sejuk jek, buat aku rasa nyaman, and at the same time aku rasa nak muntah sebab perut yang meragam nieh. -.-" But, ahlhamdulillah, aku berjaya untuk tidak muntah sehingga lah sampai ke kolej.

Till the, see ya~! :)


Dear stomach, I love you.
I'll take good care of you.
I promise. :)

Nothing Much...

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Phewww~! Alhamdulillah, dapat gak aku mengharungi hari yang membosankan nie, lalala~ :p *padahTakBalik Angah la nie, aku ingat dia balik, tuptup, tak balik pulak. Langsung aku tak jadi balik.

Dah bosanbosan tadi, tetiba rasa nak wat kepala blog yang baru pulak, mwahaha. Amacam, oke tak ?? Simple jerp aku wat, haha. Aku tak reti nak wat fancyfancy nie. Tu je lah yang termampu aku wat. Simple, tu je yang aku suka. *headerAkuKan :)

Hah~! Aku rasa cam ubat yang dr bagi uh tade effect pon kat aku. Sakit perut aku tetap ade. Lepas da makan, lagi la sakit even da makan ubat. -.-" Macamtak berfuntion jek, huhuhuu~

Oh bilalah nak siap kerja unutuk presentatoin Oral Communication Skills aku nieh. Korang, korangnye part da siap ke ??! Aku chart pon tak wat lagi, ahah. :p

Must be done tonight~!
♥ Hwaiting. :)

New Year. ^^

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Salam Maal Hijrah~! ^^
Alone, again.
:)

Padan Muka Kau~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Annyeong~! Hmmm ah sudah, nape pulak da padan muka nie kan. Ehehe, well,sendiri buat sendiri tanggung la kan. Natijah dari perbuatan sendiri, terima aje. ><

Aku pon tatau cane la kan, but aku disahkan oleh doktor kena gastrik semalam. Ahaha, pelik jugak aku, macam mane pulak aku ley kena? Aku tade la tinggal makan kot?

Hmmm, so kira terjawab gak la sakit perut aku yang dekat seminggu aritu. Aku fikir sakit biasa je, tapi lepas da kena paksa oleh Paku untuk gie PKU, baru la gie check, and begitulah resultnya. :p

Amacam, puas hati kau dah? Buat lagi perangai degil tak sudah kau tu, akn dah mendapat dah. Kurangkan la degil aku tu ATIQAH oi. Tak larat da rasanya. ==' *sesiMonologSendiri

Okeh, sambung wat keje la sikit, nanti aku update lagi. Papai~! ^^

Still sakit perut.
:(

CANDID TIME CONTEST

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Annyeong~! ^^ Hehe, da lame aku tak join papecontest kot. Hmm, agak malas seyh, hihi. Sekarang tetiba pulak rajin. Thanks to Adek Muna yang menganjurkan contest nie, and terima kasih gak kat Adek Nabila sebab tag. ^^

Klik gambar untuk maklumat lanjut.
^^
gambar untuk dipertandingkan ;













Loving every moment with them.
Tagging : Mya and Putri
Stomach ache.
:(

It's Done.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Wohoo~! Alhamdulillah. Tadi baru je lepas abes jawb test2 programming, lalala~ Tetibe rasa rajin pulak nak update blog nie. Hehehe, da kena tinggal lame blog nie kan, ciandia sowangSowang  kena tinggal, hukhuk. :p

Aku tatau ape pon nak tulis sebenarnya, saje jek menggatal nak menaip yang tah pape nie. ==' Err, mikntak maaf bebanyak. Aku stop la ye, nanti ade story aku cerita lagi.

Hah, tak lupa jugak wat kawanKawan yang amik STPM uh, aku wishh korang GOOD LUCK keyh~! ^^

All the best ye kawan ! ><

Minggu test.
Harap dapat buat sehabis mungkin.
:)

Huh??

Huh, another busy week kat UPM. Ntah kenape sume bende aku rase cam nak berlangsung/diadakan minggu nie? Pelik aku seyh, like seriously? Apa jadah weyh, adoi. Ngan Orienteering lah, PENITI lah, BBQ CAREXII lah. Pening deyh, hukhuk.*gatalLagiNakTerlibat

Aku pulak, rajin beno nak masuk kan, satgie, sume clash pulak. Perghh, tak macam ape lak kan aku. Kelam kabut kot. ==' Dah la mase nak prepare bende jadah uh sikit jek, lagi lah aku. Memang terbaik la kan.

Ngan assignment berlambak lagi tak siap, mwahaha.*berlambakSangatLaKan Err, memang tak pandai nak bagi masa betol lah aku nie. ==' Kang langsung jadi cam Jumaat lepas, 1/2 jam aku lambat masuk kelas. Pffttt. :p Okeoke, dahdah la nak mengeluh keje kau kan.

Ahah~! dalam pada cerita aku yang sengal tadi, de gak event yang best. 9hb aritu, Tun Dr.Mahathir Muhammad datang UPM seyh~!  Wow, segak sungguh beliau. ^^ Well, bagi aku yang dah memang minat dia nie, excited terlebih la kan, eventhough dapat tengok dari jauh jek. Aku tumpang gembira untuk Hez, dia siap dapat sign Tun lagi kot, sumpah jealous weyh~! Untung la kau kan Hez, hikhik. ^^ *terbayangKesegakanTun

Selain dari nama aku da bertukar jadi KECHEK tu kan, aku dapat lagi 1 nama baru, mwahaha. Nie lecturer discrete aku la yang panggil aku, hihi. Sakit perut aku kot menahan gelak dia panggil aku gitu, dak kelas aku pon pelik je asal dia panggil aku ADEK. Yes, dia panggil aku ADEK, memang tak bla la kan. Ehehe, tau sebenarnya dia nak sebut KECHIK, but ended up panggil ADEK, lalala~ Bajet muda pulak aku tetibe dalam kelas tu. Even dak2 Cina pon de yang panggil aku ADEK da, pengaruh Dr.Azmi tu lah. :p

Agakagak bertukar lagi tak name aku pasnie.
Bhahahaha~
:p
*Nav bar aku da tukar ><

Eid Al-Adha Mubarak ^^

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Celebrating alone in my room.
Happy Eid everyone~!
^^

Eh, lupa pulak nak letak tajuk.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ahah, alhamdulillah. ^^ Semua marks untuk Test1 aritu dah dapat. Perghh, bersyukur kot dengan result yang aku dapat. Walaupun tak la bagus mane aku rasa, but still, cukup la bagi aku. Dah itu usaha aku kan, so, gitu jugak lah resultnye kan, lalala~ :p
*ayatTahPapeTah

Overall, subjeksubjek teras melepasi tahap yang sepatutnya, alhamdulillah~! Tak sangka jugak sebenarnya. ^^ Cuma yang subjek uni nie lah, mwahaha, macam ke *SYURGA* result aku, especially yang KENEGARAAN uh. Perghh, rasa cam ape je tgk result aku kot.

Sekarang masa untuk fokus fasa2 sem1 nie pulak, haha. *ayatNakPoyoAje Nanti Test2, lagi mencabar kot bak kata lecturer aku, kuangkuangkuang. :p Hah, ajaAja Hwaiting~! All the best untuk aku and semua kengkawan ku yerp. Kalian tolong doakan jugak eh. ^^

Wondering if I should go home this weekend.
=='