Nothing Much...

7:14 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Phewww~! Alhamdulillah, dapat gak aku mengharungi hari yang membosankan nie, lalala~ :p *padahTakBalik Angah la nie, aku ingat dia balik, tuptup, tak balik pulak. Langsung aku tak jadi balik.

Dah bosanbosan tadi, tetiba rasa nak wat kepala blog yang baru pulak, mwahaha. Amacam, oke tak ?? Simple jerp aku wat, haha. Aku tak reti nak wat fancyfancy nie. Tu je lah yang termampu aku wat. Simple, tu je yang aku suka. *headerAkuKan :)

Hah~! Aku rasa cam ubat yang dr bagi uh tade effect pon kat aku. Sakit perut aku tetap ade. Lepas da makan, lagi la sakit even da makan ubat. -.-" Macamtak berfuntion jek, huhuhuu~

Oh bilalah nak siap kerja unutuk presentatoin Oral Communication Skills aku nieh. Korang, korangnye part da siap ke ??! Aku chart pon tak wat lagi, ahah. :p

Must be done tonight~!
♥ Hwaiting. :)

You Might Also Like

4 comments