Hey old friends~!

5:46 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hari nie kua jalan lagi pergi Mines, ngan Paku. Err, pembetulan, beli barang sebenarnya. Beg aku dah jahanam, so da tade beg nak pakai untuk pergi kleas. -.-" Sedih betul, bape kali tukar beg dah aku nie kat sini.

Dah alang-alang keluar nie, beli jugak la susu, susu tepung ye. ^^ Lama dah aku tak minum, sukasukasuka. Bukan ape, saja la beli, boleh gak at least mengurangkan sakit perut aku nie.

Ubat aku pon dah nak abes, tapi bila makan pulak perut aku sakit. bila kosong tade ape pulak, pelik je seyh. Dah kenapa pulak ala perut aku nie ??

Ha~! Aku jumpa Teot ngan Apit pulak waktu break untuk solat. Haha, kelakar je aku rasa kot. Dah la aku dah lama tak jumpa ngan Teot, rindu bangat seyh. Awak pon kat UKM kan, dah dekat da tu. Apit dari Rasa drive datang amik Teot kat UKM, perghhh, untung la kau Teot kan. ><


Oke, muka aku sangat bangang, tudung bersepah, hahaha. :p Pape pon thanks korang sebab sudi bergambar. Terima kasih gak kat member korang yang tolong mengambil gambar tu eh. ^^ Teot, pasnie kalu rasarasa nak berjimba samasama, roger2 keyh.

Barang semua dah beli, apa lagi, balik~! Hehe, hujan pulak balik tadi, tapi tape lah, rahmatkan. ^^ Sejuk jek, buat aku rasa nyaman, and at the same time aku rasa nak muntah sebab perut yang meragam nieh. -.-" But, ahlhamdulillah, aku berjaya untuk tidak muntah sehingga lah sampai ke kolej.

Till the, see ya~! :)


Dear stomach, I love you.
I'll take good care of you.
I promise. :)

You Might Also Like

4 comments

  1. what a small world. tu atie kan? fatiha? jiran sebelah bilik je kat ukm ni :)

    ReplyDelete
  2. Lol.
    Yup, its her, Fatiha.
    Yke, hehe. :)

    ReplyDelete
  3. haha kan. selalu pegi ketuk bilik dia mintak topup. dia pulak selalu dok kacau kitorang :D

    ReplyDelete
  4. kate jiran kan.
    biasalha tu.
    hahaha. :p

    ReplyDelete