Eh, lupa pulak nak letak tajuk.

2:31 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ahah, alhamdulillah. ^^ Semua marks untuk Test1 aritu dah dapat. Perghh, bersyukur kot dengan result yang aku dapat. Walaupun tak la bagus mane aku rasa, but still, cukup la bagi aku. Dah itu usaha aku kan, so, gitu jugak lah resultnye kan, lalala~ :p
*ayatTahPapeTah

Overall, subjeksubjek teras melepasi tahap yang sepatutnya, alhamdulillah~! Tak sangka jugak sebenarnya. ^^ Cuma yang subjek uni nie lah, mwahaha, macam ke *SYURGA* result aku, especially yang KENEGARAAN uh. Perghh, rasa cam ape je tgk result aku kot.

Sekarang masa untuk fokus fasa2 sem1 nie pulak, haha. *ayatNakPoyoAje Nanti Test2, lagi mencabar kot bak kata lecturer aku, kuangkuangkuang. :p Hah, ajaAja Hwaiting~! All the best untuk aku and semua kengkawan ku yerp. Kalian tolong doakan jugak eh. ^^

Wondering if I should go home this weekend.
=='

You Might Also Like

2 comments

  1. caya la kechik ! mesti dapat skor kan ? good luck taw kat U . akak doakan all the best tok kechik . =)

    ReplyDelete
  2. ahah, tade la, bese jerp. ^^
    okie dokie.
    maceh banget ye. ><

    ReplyDelete