Karnival Integrasi Harmoni (KAMI) 5th 2013


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Aktiviti sepanjang KAMI 5th. :)

Selesai sudah KAMI 5th untuk tahun ni. Alhamdulillah! Totally happening throughout this week. :) Meriah, nak nak bila junior intake kali ni paling banyak masuk kan, hehe. So bila ada aktiviti terutamanya sukan & rewang, orang ramai je seyh. Hehe.


Perkampungan kali ni dibahagi mengikut negeri. Kali ni aku kampung 3 pulak, Rembau Most Wanted Yo! , Negeri Sembilan mari ni meh. Haha, gasaklah. Pengalaman best tahun ni bila part menghias kampung dengan adik-adik junior. Hah, aku masuk sketsa lagi & macam tahun lepas, aku pegang watak baby 'comel', haha! Serius ke'segan'an aku tahu tak. But, it was worth it. Dapat jugak la kenal kenal ngan junior kan? Bila lagi, hehe. Think it on the positive way. :p


Malam penutup pon meriah sangat. Dewan full house! Nak makan pon siap ke kolegiat lagi tau. Nampak tak betapa ramainya penghuni K5 kali ni, haha. Untuk keseluruhan, Kampung Johor Seyh jadi johan, which is kampung 1. Ka,pung Cencalok Lok tempat kedua, ketiga Kampung Ali Kuat, lastly kampung aku, aha. Macam ikut susunan kampung kot, kecuali kampung aku & kampung 4, bertukar tempat. ><

Nah untuk tontonan korang semua ya. Johan & naib johan PETI sesi kali ni. Enjoy~! :)



p/s: video abtrak tu from kampung aku. ;)

Ayuh kuatkan semangat!
Belajar itu keutamaan.
;)

Kuliah oi!!


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Weehuuu! Alhamdulillah. Minggu kuliah dah berlangsung hampir 2 minggu dah pon. So far so good. Semua lecturer pon ok jugak. Sem ni first time kot rasanya ambik paling sikit jam kredit, 15 jek.

Klik untuk tumbesaran ye. ;)

Maaf atas kualiti gambar jadual. So, total subjects taken this semester is 5. The least so far. Yep yep. Biasa amik dalam 18-19 je kan. Bila dah ambik sikit ni, rasa janggal sangat. Yela, gap tu banyak sangat, hihi. Tapi the though part id all the subjects for this semester is THEORETICAL. Bayangkan betapa mengantuknya aku dalam kelas tu bila kena dengar jek apa pensyarah cakap dalam kelas. Uhuui.


Haa, nampak tak kegigihan aku nak bagi clear pasal apa itu THEORETICAL ni kan. Ngahaha. Takpelah. Alhamdulillah untuk jumlah kredit tahun ni, walaupun teori, tapi sikit jek kan. Apa ada hal. Chill je. Macam tak biasa pulak sem sem lepas kan. Yeah. Bismillah untuk minggu minggu yang akan datang. Doakan aku ye. *perasan kejap*

p/s: Oh by the way, congrats to Apis sebab berjaya sambung belajar untuk ijazah. Hehe, tahniah tahniah! All the best untuk pengalaman baru. Zaman degree pulak. ;)

Another new chapter begins.
May Allah ease everything.
Allahumma ameen.
;)

Kembara ke Lembah Tengah.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Thanks so much for the day. I'll miss you guys. Uhibbukum fillah jiddan! ><
Muka bila dah dapat favorite. Tak hengat apa dah, haha! :p

Sempat jugak grab these 3 books from MPH. Hihi. ;)

Kaki sakit.
Penat berjalan.
It was worth it.
:)