Final.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

 

Final exam mood.
May Allah ease.
Allahumma ameen.
:)

Bowling time bebeh!!


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Puas main, alhamdulillah!! Ehee, bukan main untuk tournament ni lah. Aku cuma main sendirian berhad jek. Maklum la, awak main pon bebudak boleh menang, ahaa. Amy je yang main untuk tournament ni. Walaupun tak menang, congrats to her! 19th place ok apa. ;) *untuk sesi pagi lah, hehee* 

Pertama kali jugak sebenarnya menjejakkan kaki ke South City Plaza tu. Fuhh, serius aku terkejut. Lengang betei! Weekend kot. Biasa kalau shopping mall ni kan sesak hujung minggu ni, tapi kat sini sunyi, takde orang weh. Kedai pon tak banyak bukak. Serius. Ahaa. Pengalaman betullah ke sana kan. Eceh.

 

Back to bowling story. Ahaa, kejohanan ni anjuran budak UPM yang amik koko bowling. Amy kata, cikgu koko dorang cikgu koko Amy jugak. Yep, dia memang kenal Amy, siap tegur and bagi galakan lagi. Hee, bertuah betei kau Amy. Tapi bukan rezeki kan, takpelah. Hihi.

Seronok tengok tournament tadi. Memasing handal gila babas la kan. Strike tu wajib ada. Bola dengan kasut pon siap bawak sendiri punya tau. Nampak dah kehebatannya tu kan. Amy sebelum main berdebar jek tengok memasing skill power power. Still, Amy dah buat yang terbaik, so I'm proud of her. Good job dear. :)

Banyak jugak orang buat tournament kat situ tadi, hadiah semua mantap mantap wa cakap lu. Terbaik, tip top punya! Pape pon tahniah untuk penganjur kejohanan ni. Nanti aku dah power up skill ke kan, nak try la jugak join tournament cenggini, hhihi.

p/s: Nampak blogger Kimi Jamai, tapi segan nak tegur. So bebuat tak tahu sajja~ Pfftt. *ayat gediks gilos* :p
Seronok lepas gian.
;)

Blogrrr & BBW!! ^^


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Blogger most wanted. Ahaa, alhamdulillah berjaya jugak pergi. Bukan apa, konon plan nak pergi awal, lepas tu tidoq tak hengat dunia, ahaa. So, aku Tipan, Paku & Amy pergi petang je. Konon konon semua geng blogger la kan. Padahal memasing dah tinggal blog berzaman dah. Berhabuk tak bertulis. Mwehehe. XD

Bila dah sampai, tak tahu nak buat apa. Tapi tapi tapi, bila sampai tu mata dah ternampak blogger Nisa Kay. Pergh pergh, lawa lah beliau. Memula segan nak tegur, so kitorang pusing dulu. Lepas tu, baru lah snap snap bersama beliau. Hee. ^^ Terima kasih sudi bergambar ye. Sempat jugak dia promote sesi dia. Pape pon, terima kasih sekali lagi menjemput. Maaf tak pergi ye kak, kami dah melilau ke tempat lain. ;)


Dah snap pusing gerai lagi. Amboi, asik pusing pening palo den. Bukan apa, sebab nak cari kaunter untuk daftar. Dok tengok orang pegang beg hijau, tapi kitorang tak dapat lagi. Nampak tak ke'jealous'annya kat situ. Oops. Hehe, lepas dah daftar, apa lagi, snap snap lagi. Haih, memang dasar betul lah kitorang ni kan.

Ingat nak masuk dewan, tapi niat dibatalkan sebab nak turun ke Big Bad Wolf kat bawah tu ha. Jadinya, kitorang datang situ berjalan aje la, cuci cuci mata sekali. Oh, by the way first time rasanya nampak Ally Iskandar depan mata. Dia jadi emcee untuk petang tu. Sempat la jugak tengok dance sikit petang tu. Such a nice event. InshaAllah untuk masa akan datang, kalau ada lagi event untuk blogger, kami datang lagi. Seminar yang ada pon kitorang akan join. Ahah. :p

Taraa!! Hasil tangkapan liar ni namanya tahu. Sebab apa?? Sebab main pakai sauk je buku pape pong. Yelah, kalau aku fikir lelama sangat nanti, langsung tak berbeli. Serius. So, bila dah pegang buku, terus ajak dorang pergi kaunter nak bayar.

Lepas beli buku, beli button comel pulak. Hahaa, nampak tak atas buku tu?? Banyak betul pilihan hoi, rambang mata aku. Beli 6 biji, belanja si Paku & Amy. Tipan sibuk mencari buku lagi masa aku dah bayar. Ramai orangkan, biasalah. Nasib baik masa kat kaunter tak ramai, so laju je aku lepas dari kaunter. Hee~ 

Puas dapat beli buku kali ni. Sebelum ni, tak beli pon. Sebab lama sangat memilih, gitu lah gamaknya. Mwehehee. I had such fun n joyous day. Alhamdulillah. Puas hati. Lega. :)
Macam ternampak lawan lama kat BBW.
Rindu kem kelip-kelip.
;)

It all started from KPSM...


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ



The Ladies~

The guys~
5 Disember 2013.

Alhamdulillah. Thanks guys. Thanks for the reunion. Terubat jugak kerinduan. Serius. Macam-macam cerita dikongsi. Lama tak berjumpa kan, hehe. Bukan lah tak berjumpa, cuma tak berkesempatan untuk duduk & kongsi cerita bersama. Hee.

Bila dah berkumpul, terimbau lah semua kenangan kenangan yang ada kan? Yep, korang bagi aku pengalaman & kenangan yang tak mungkin aku dapat lupakan, inshaAllah. ;) Susah payah korang menjaga aku yang cerewet ni, aku hargai sangat-sangat. In fact, aku terharu sebab korang sudi melayan kerenah aku yang macam tu. Thanks korang! Maaf jugak sebab dah susahkan korang jugak. Hiks.

Yeah, i know I'm an annoying person, yet you guys still treat me the best you can. For all those treatment that you guys gave to me, thanks a million. Again. I love you guys. Jiddan. Fillah.

p/s: Hal hutang itu serius. Kalau ada, mohon inform. Nanti aku bayar ya. ;)

Che Nah, Adah takde.

Dear...


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Indeed.

Just.
Remember.
All those hard work.
All those hardship.
All those struggles.
Will pay off.

Always.
Have faith.
Allah is there.
Believe.

Good things doesn't come easy.
Bear that in mind.
;)