Random, again.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

I'm kinda getting lazy making any post.
:p

Just smile~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Aku tidak menjangkakan ini semua~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pasukan Bola Tampar Wanita Kolej Kelima, Universiti Putra Malaysia


Jejak kasih jap. Kak Jiha KMJ


Awesome moments~! Heart them. :)
Kepada kengkawan and coach, terima kasih banyak.
Terima kasih kerana percaya dengan kami.

Awak, saya berjaya~!
;)

If only you knew..

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 


It hurts so bad my dear friend.
T.T

Random again.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Thanks for the song you sang.
It makes my day.
:)

Semuanya Tentang Aku.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hari ni aku nak buat soalan-soalan daripada Lynn, mwehehe. ;) Saje tade keje, nga bosan ni. Ingat nak buat semalam, but ke'busy'an melanda lah pulak. -.-" So, lets start~!

3 benda aku paling malas nak buat:
- Aktiviti kemas-mengemas bilik lepas habis kuliah
- Membuka buku ilmiah@notes *terpaksa jugak
- Kemas buku-buku ikut jadual yang tersangat lah pack tu -.-

3 benda aku paling rajin nak buat:
- Online *Horey!
- Study Tidur
- Makan

3 benda aku paling susah nak ingat:
- Assignment
- Reminder yang melekap kat wallpaper phone aku *Beriya jek letak
- Recent incident *paling tak best~! :(

3 barang free yang aku pernah dapat:
- Mini Lipbalm
- Fail dan pensel bersama-sama kertas A4 2 helai *bila pergi kursus zmn sekolah dulu
- Sample product baru; Colgate Plax Ice *sempat lagi tu, nak gie kuliah padahalnye

3 jenis lauk yang aku teringin nak makan sekarang:
- Ayam masak lemak cili api
- Sup ayam *da lama tak makan
- Ikan Siakap masak 3 rasa

3 benda yang sangat mencabar dan membakar emosi aku:
- Buat muka bangang bila aku bercakap or explain something
- Membajet jek kejenye
- Berlagak macam pandai lah kan, but kurang pandai rupanya.

3 wangian aroma therapy yang aku suka:
Grapefruit *the best
Camomile
- Lavender

Yeay done~! Enjoy your reading? No? My bad, maaf la ye kalu tak menarik. Biasa saje. >< Mwahaha.

Ya Allah, Kuatkan hati hambaMu ini.
Berikan dia kekuatan untuk bersabar.
Amin.
:)

Terima Kasih.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, selamat sampai jugak ke UPM balik. Hehe, semalam aku pulang ke rumah, saje. Lagi pon nak amik barang yang tertinggal. :) Memang tak plan sangat, last minit baru jadi, haha. Thanks to Bulut jugak sebab tolong antakan aku sampai KTM. ;)

Sesampainya di rumah, macam2 ceghite hot yang aku dapat. Paling 'best' part orang sebelah guna line internet aku dengan sewenang-wenang nya or FREE. Amboi, banyak cantik muka kau. Kalau nak guna tu, bagi tau lah, tak larang pon la kau guna. Nie, kau buat lak camtu, perghhh, memang kurang di ajar nie kan?

Takpe, takpe, mak pon akan amik tindakan dengan... Haha, adelah nanti tu mak nak buat. Nie pon kira oke mak tak report tau. Seenak aja kalian ya. Hmm, aku tak mampu nak tolong pape sangat, aku dah jauh da nie plus bukan tau sangat sal tenetnya line nieh. Nak harap Angah, lagi la jauh dia tu. -.-" Hopefully semua akan jadi lebih baik.

Kepada orang sebelah tu, udah le, stop okeh. Kau tak rasa bersalah ke? Tak malu? Tapi kalau nampak kitorang, tau nak lari masuk rumah, adeh. -..- Sila jaga perhubungan kita as JIRAN ye. :) 

Awak, thanks for the ride.
Thanks for sending me home safely.
:)

Dedicated to..

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Dear Fee, sory aku curi gambaq hang na ><

Kenangan last day kuliah kt KMJ ngan Skin :)

Selamat Hari Lahir sayangku~!
Ehehe, maaf le, walaupun birthday korang da lepas (Fee-6hb, Skin-9hb) aku nak tulis jugak. Aku pon tade ape sangat nak bagi ke ape, cuma aku doakan kalian success selalu keyh, and jangan lupakan aku ye. :) Sumpah aku rindu kalian. Ada masa kita lepak tau.
What a tiring week~!
-..-

Me too~!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

My dear sis, I miss ya too.
Yup, I do.
I wanna go home so bad~!
><

Just a post in the morning.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Thanks so much.
You mean a lot to me.
Yeah, I do LOVE you.
;)

Awesome moments.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Saje nak wat post short stories antara aktiviti2 yang aku join/buat yang aku tak sempat or even malas nak tulis. :p

10-17 Feb 2012.
Kursus Pembangunan Sahsiah Mahasiswa Sesi 2011/2012(KPSM 11/12). Perghh, memang mantap lah kem nie. Aku belajar banyak sangat. Aku ingat nak cerita sikit ape yang aku buat, but maaf lah, all the activities are SECRET. ;)

Btw, thanks kepada semua urusetia, felo yang memberi kepercayaan kat kitorang. :) Sesuai dengan tagline kan, "Perghh, mantap der~!". Semua pengalaman and kenangan yang aku dapat, aku tak akan lupa sampai bila2, insyaAllah. Kawan2, ingat ye, jaga bonding kita keyh, ingat pesan dorang nie baik2.

19 Feb 2012.
Jaga kaunter and kunci untuk pendaftaran budak masuk untuk sem2 nie. Haha, memang seronok la kan, walaupun just jaga gitu2 jek. Yelah, suruh sign, then bagi kunci bilik, done~! >< Best partnya bila buat kerja uh sambil tengok movie, mwahaha, terbaik kan. :p 

3-4th March 2012.
Awesome activities, the best camp ever at Sungai Congkak, haha~! >< Seronok main game ngan PA(Penasihat Akademik), seniors and dak2 aku jugak. Korang memang the best. To seniors, kalau jumpa kat fakulti jangan buat tak kenal pulak eh. ;)

See, nampak kan aku nie pemalas. Gambar semua aku just nak simpan, ingat nak letak jugak, but biasalah aku, malas nak upload. Bukan ape nak tunggu dia upload uh berjanggut. Line kat UPM nie udah le slow nye semacam jek. Papehal pon, terima kasih sudi membaca. ;)

AWAK~!
Thanks babanyak tau.
Saya memang bersalah, thanks again.
;)

Last Night.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Gambar blur -.-

Awesome show, I love it. Superb~! :) Thanks for the opportunity. Thankful.


p/s : Wow, I guess listening klasik nasional is not a waste at all. :)


Macam tak percaya je.
:)