Terima Kasih.

3:14 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, selamat sampai jugak ke UPM balik. Hehe, semalam aku pulang ke rumah, saje. Lagi pon nak amik barang yang tertinggal. :) Memang tak plan sangat, last minit baru jadi, haha. Thanks to Bulut jugak sebab tolong antakan aku sampai KTM. ;)

Sesampainya di rumah, macam2 ceghite hot yang aku dapat. Paling 'best' part orang sebelah guna line internet aku dengan sewenang-wenang nya or FREE. Amboi, banyak cantik muka kau. Kalau nak guna tu, bagi tau lah, tak larang pon la kau guna. Nie, kau buat lak camtu, perghhh, memang kurang di ajar nie kan?

Takpe, takpe, mak pon akan amik tindakan dengan... Haha, adelah nanti tu mak nak buat. Nie pon kira oke mak tak report tau. Seenak aja kalian ya. Hmm, aku tak mampu nak tolong pape sangat, aku dah jauh da nie plus bukan tau sangat sal tenetnya line nieh. Nak harap Angah, lagi la jauh dia tu. -.-" Hopefully semua akan jadi lebih baik.

Kepada orang sebelah tu, udah le, stop okeh. Kau tak rasa bersalah ke? Tak malu? Tapi kalau nampak kitorang, tau nak lari masuk rumah, adeh. -..- Sila jaga perhubungan kita as JIRAN ye. :) 

Awak, thanks for the ride.
Thanks for sending me home safely.
:)

You Might Also Like

6 comments

  1. mesti best kn dapat balik rumah :)

    ReplyDelete
  2. hahaha, xtau nk komen ape, tp kire ok lah tu..nasib rumah korg bukan sebelah rumah sewa dak2 U yg mmg rajin guna line jiran sebelah scre pcuma, hihi :) smoga bjaya men-sound jiran sebelah ye ! :D

    ReplyDelete
  3. Lynn: Ahah, betul gak tu an. :p
    Amin, amin. :)

    ReplyDelete
  4. vavavaaa...sedapnya mrembat line. xde buat pswd ke yunk? :)

    ReplyDelete
  5. Hashira : Beliau rembat ngn password sekali la dear. -..-
    Sengal kan, uhuuu~

    ReplyDelete