Semuanya Tentang Aku.

8:30 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hari ni aku nak buat soalan-soalan daripada Lynn, mwehehe. ;) Saje tade keje, nga bosan ni. Ingat nak buat semalam, but ke'busy'an melanda lah pulak. -.-" So, lets start~!

3 benda aku paling malas nak buat:
- Aktiviti kemas-mengemas bilik lepas habis kuliah
- Membuka buku ilmiah@notes *terpaksa jugak
- Kemas buku-buku ikut jadual yang tersangat lah pack tu -.-

3 benda aku paling rajin nak buat:
- Online *Horey!
- Study Tidur
- Makan

3 benda aku paling susah nak ingat:
- Assignment
- Reminder yang melekap kat wallpaper phone aku *Beriya jek letak
- Recent incident *paling tak best~! :(

3 barang free yang aku pernah dapat:
- Mini Lipbalm
- Fail dan pensel bersama-sama kertas A4 2 helai *bila pergi kursus zmn sekolah dulu
- Sample product baru; Colgate Plax Ice *sempat lagi tu, nak gie kuliah padahalnye

3 jenis lauk yang aku teringin nak makan sekarang:
- Ayam masak lemak cili api
- Sup ayam *da lama tak makan
- Ikan Siakap masak 3 rasa

3 benda yang sangat mencabar dan membakar emosi aku:
- Buat muka bangang bila aku bercakap or explain something
- Membajet jek kejenye
- Berlagak macam pandai lah kan, but kurang pandai rupanya.

3 wangian aroma therapy yang aku suka:
Grapefruit *the best
Camomile
- Lavender

Yeay done~! Enjoy your reading? No? My bad, maaf la ye kalu tak menarik. Biasa saje. >< Mwahaha.

Ya Allah, Kuatkan hati hambaMu ini.
Berikan dia kekuatan untuk bersabar.
Amin.
:)

You Might Also Like

2 comments

  1. hahaha terima kasih (n_n)
    mcm mane lah boleh lupa assignment, haha >_<
    tidur makan pon sy suka gak, wee~~
    dan ayam mask cili api tu sgt sedap !
    wahhh lapar2 :D
    Haha..

    ReplyDelete
  2. Lynn : Ahah, entah le. -.-"
    Sebab tu ltk kt reminder, but tak guna jugak.
    Reminder pon lupa same, kuang3~
    Yeah, memang sodap. XD

    ReplyDelete