Rains.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Budak kecik.
Miss to hear that.

Aku Mahu Dia.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Thanks for the video dear. 
:)

Happines. XD

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Salam Aidiladha untuk semua~!!
Can't wait to go home.

Awak, boleh kan jumpa??
^^

CARE XII

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Peserta CARE XII
Peserta dan urusetia CARE XIII
Urusetia bersama ayahanda K5, Dr.Amini Amir Abdullah. :)

Thanks a lot guys~!!
The best  & awesome experience to be with you guys. Nak share aktivti tapi sangat confidential, cewah. Ahaha. All in all, semua aktiviti dapat dilaksanakan, part last aktiviti paling best~!! Nak tahu apa, join Kelab Kembara ya?? Serius sangat tidak rugi, untung lagi adalah, hihihi. 
Next, Royal Belum Expedition. Hopefully dapat join, must be awesome too.
Dear, sorry I can't be with you.
we'll meet this coming holiday oke.
^^

Alhamdulillah. :)

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

This was taken while studying for database test. ><

Done with test 1 for all subjects.
Alhamdulillah. ^^
Syukran Ya Rabb.
Next, going to CARE XIII.
All the best guys~!! :)


Mom, thanks for your du'a.
Dear, you too.
 

Me..

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


This semester seems challenging.
A lot.
-.-

Dia..

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu



Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku


Awak suko an inyo.
:)

Me love... XD

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Me love you friends.
Me love you haters.
Me love you all.
;)

Testing, testing. XD

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Test week begins~!! Ya Allah, sekejap jek rasa dah test kot, adoi. -.-" Tak prepare sungguh lah untuk test ni, serius. Tu lah jadinya kan bila pembahagian masa tu tak betul. Parah parah. Tadi, baru jek jawab test 1 untuk subject Data Structure. Errgghh, seteghess aku. Sebabnya?? Sebab tak ingat algorithm, pfftt. Idea buat dah dapat, tapi bila dah lupa tu, memang hancus terus la kan.

Minggu test tu satu hal, pastu tetiba ada pulak Test Of Communication In Malay(TOCIM) & Test Of Communication In English(TOCIE). Tak memasal jek ada test pasal komunikasi dalam bahasa inggeris & bahasa melayu. Awak udah le ada event, sekali boleh clash pulak dengan TOCIE tu, adoi. Menyirap betei lah, tahu tak. Errggghhh~!! :|

Sekarang sibuk sibuk pulak nak update blog, bukan nak study, sengal kan?? Gasak lah, yang penting aku dapat tulis apa yang terbuku dihati, cewah. Twitter tak puas, 140 character je, mana cukup. Awak pulak bukan jenis suka nak spam banyak banyak ni, lalalaaa~ XD

Papehal pon, all the best untuk bebudak UPM yang test tu eh, termasuk diri sendiri & bebudak kelas aku. Hwaiting guys, kita boleh~!! InsyaAllah. :)

p/s: Need to practice and prepare for TOCIE next Saturday.  Alone in the group. Wish me luck. ><

Psstt, awak.
Saya sedang jawab test.
Janganlah call, hehe.
;)

A note to remember.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Never lose hope.
Have faith in HIM.
:)

Sunday morning~

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Allah always there.
Pray, talk to HIM.
:)

Dari kejauhan.

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Me, Ofi & Areen

Dear Ofriana,
Happy belated birthday sayang~!!
All the best in your study oke.
Jangan nakal nakal kat UTeM tu, ahah.
Untunglah kau sekali sama dengan Areen. :)
Aku sentiasa doakan korang.
 
Serius aku rindu time time kita lepak sesama.
Bila lagi ni kan, memasing sibuk dah sekarang.
Aku cuti, korang tak cuti.
Aku tak cuti, korang pulak cuti, adoi. -.-"

Maaf, hanya gambar lama yang dapat aku taruk.
Maklum, gambar baru bersama tak ada kan, ahah. XD
Apa apa pon,  I love you, I miss you.

Kawan comel kau,
Abot.

Bulan baru, cabaran bermula. Hwaiting~!!

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tan Hong Wei. :)
Chin Yoon May. :)
Peserta Larian Merentas Kampus 12/13 Kolej Kelima. :)
Netball K5. :)

Dragon Fifth. :)

Yup, yup, sekejap je dah masuk bulan Oktober kan, mwahaha. Mengikut takwim, lepas ni, kesibukan besar bakal melanda. kesibukan apa pulak ni kan?? Kesibukan dengan aktiviti aktiviti sukan kolej. :) Hehe, bulan ni je ada 2 sukan yang boleh dianggap besar jugak la. Apalagi kalau bukan bola jaring & ragbi. Ragbi tu ketara, haha. XD

Dua dua sukan ni berlangsung awal bulan. Hah, bola jaring dah start pon tadi. Alhamdulillah, pasukan K5 berjaya memenangi perlawanan pertama tadi menentang Kolej Pendeta Zaa'ba(KPZ) dengan markah 16-0. Tak disangka wei, hihi. XD Esok perlawanan antara K5 dengan K16 pulak. Entah macam mana la esok ek, all the best je lah, hihi.

Sebelum sukan sukan ni bermula, acara pertama yang berlangsung sempena perasmian sukan kolej ni acara merentas kampus. Yup yup, perjalan sejauh 8km bagi pelajar lelaki & 6.5km bagi pelajar wanita. K5 mendapat tempat ke-13 untuk kedua dua kategori lelaki & wanita. Ok lah tu kan daripada tempat terakhir, ehehe. Johan keseluruhan masik milik K13 kerana penyertaan kolej mereka sangat ramai. Huntong kalian ya. ;)

                                           **************************************

Oke, tu entry yang aku tulis 1hb lepas. Sebabkan line ala ala siput, tak dapat nak publish. yang kali ni pon lebih kurang je ni rasanya, hahaha. Sekarang dah 3hb, netball match dah dua dah pon.


Petang ni match dengan Kolej Cancelor(KC), meh datang ramai ramai tengok. Sokong K5 tau, hehe. :) Esok pulak kita tengok ragbi. Biar penuh penyokong K5, baru masyuk~!! Pape pon, all the best korang. :)

Kesibukan.
Kepala sakit.
Badan terkejut.
Bertahan~!!
><