Bulan baru, cabaran bermula. Hwaiting~!!

4:54 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tan Hong Wei. :)
Chin Yoon May. :)
Peserta Larian Merentas Kampus 12/13 Kolej Kelima. :)
Netball K5. :)

Dragon Fifth. :)

Yup, yup, sekejap je dah masuk bulan Oktober kan, mwahaha. Mengikut takwim, lepas ni, kesibukan besar bakal melanda. kesibukan apa pulak ni kan?? Kesibukan dengan aktiviti aktiviti sukan kolej. :) Hehe, bulan ni je ada 2 sukan yang boleh dianggap besar jugak la. Apalagi kalau bukan bola jaring & ragbi. Ragbi tu ketara, haha. XD

Dua dua sukan ni berlangsung awal bulan. Hah, bola jaring dah start pon tadi. Alhamdulillah, pasukan K5 berjaya memenangi perlawanan pertama tadi menentang Kolej Pendeta Zaa'ba(KPZ) dengan markah 16-0. Tak disangka wei, hihi. XD Esok perlawanan antara K5 dengan K16 pulak. Entah macam mana la esok ek, all the best je lah, hihi.

Sebelum sukan sukan ni bermula, acara pertama yang berlangsung sempena perasmian sukan kolej ni acara merentas kampus. Yup yup, perjalan sejauh 8km bagi pelajar lelaki & 6.5km bagi pelajar wanita. K5 mendapat tempat ke-13 untuk kedua dua kategori lelaki & wanita. Ok lah tu kan daripada tempat terakhir, ehehe. Johan keseluruhan masik milik K13 kerana penyertaan kolej mereka sangat ramai. Huntong kalian ya. ;)

                                           **************************************

Oke, tu entry yang aku tulis 1hb lepas. Sebabkan line ala ala siput, tak dapat nak publish. yang kali ni pon lebih kurang je ni rasanya, hahaha. Sekarang dah 3hb, netball match dah dua dah pon.


Petang ni match dengan Kolej Cancelor(KC), meh datang ramai ramai tengok. Sokong K5 tau, hehe. :) Esok pulak kita tengok ragbi. Biar penuh penyokong K5, baru masyuk~!! Pape pon, all the best korang. :)

Kesibukan.
Kepala sakit.
Badan terkejut.
Bertahan~!!
><

You Might Also Like

2 comments