Dari kejauhan.

12:53 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Me, Ofi & Areen

Dear Ofriana,
Happy belated birthday sayang~!!
All the best in your study oke.
Jangan nakal nakal kat UTeM tu, ahah.
Untunglah kau sekali sama dengan Areen. :)
Aku sentiasa doakan korang.
 
Serius aku rindu time time kita lepak sesama.
Bila lagi ni kan, memasing sibuk dah sekarang.
Aku cuti, korang tak cuti.
Aku tak cuti, korang pulak cuti, adoi. -.-"

Maaf, hanya gambar lama yang dapat aku taruk.
Maklum, gambar baru bersama tak ada kan, ahah. XD
Apa apa pon,  I love you, I miss you.

Kawan comel kau,
Abot.

You Might Also Like

0 comments