Testing, testing. XD

4:10 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Test week begins~!! Ya Allah, sekejap jek rasa dah test kot, adoi. -.-" Tak prepare sungguh lah untuk test ni, serius. Tu lah jadinya kan bila pembahagian masa tu tak betul. Parah parah. Tadi, baru jek jawab test 1 untuk subject Data Structure. Errgghh, seteghess aku. Sebabnya?? Sebab tak ingat algorithm, pfftt. Idea buat dah dapat, tapi bila dah lupa tu, memang hancus terus la kan.

Minggu test tu satu hal, pastu tetiba ada pulak Test Of Communication In Malay(TOCIM) & Test Of Communication In English(TOCIE). Tak memasal jek ada test pasal komunikasi dalam bahasa inggeris & bahasa melayu. Awak udah le ada event, sekali boleh clash pulak dengan TOCIE tu, adoi. Menyirap betei lah, tahu tak. Errggghhh~!! :|

Sekarang sibuk sibuk pulak nak update blog, bukan nak study, sengal kan?? Gasak lah, yang penting aku dapat tulis apa yang terbuku dihati, cewah. Twitter tak puas, 140 character je, mana cukup. Awak pulak bukan jenis suka nak spam banyak banyak ni, lalalaaa~ XD

Papehal pon, all the best untuk bebudak UPM yang test tu eh, termasuk diri sendiri & bebudak kelas aku. Hwaiting guys, kita boleh~!! InsyaAllah. :)

p/s: Need to practice and prepare for TOCIE next Saturday.  Alone in the group. Wish me luck. ><

Psstt, awak.
Saya sedang jawab test.
Janganlah call, hehe.
;)

You Might Also Like

0 comments