Escape Plan. SE familia Outing.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


October 26, 2013.
Another simple occasion. Tonton wayang beramai-ramai dekat Mid; Escape Plan. Tapi still tak cukup kuota. Ara, Tipan & Bulut tak join. Memasing ada kerja. Takpe lah, bukan rezeki. InshaAllah, lain masa & peluang, kita outing lagi beramai-ramai. Buat apa?? Pape pon boleh saje~ ;)

Superb story weh. Siapa yang tak tengok lagi tu, mohon pergi wayang cepat ok. Nak nak pelakon pon mantap, legend weh; Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger. Lepas Escape Plan, aku ingat nak tengok Insidious 2, tapi tak sempat. Takpe lah, lain masa kot. Yang penting gua dapat makanan favorite gua, Popeyes. Yeayy!! Alhamdulillah.

Yummehhh! ><


Sekejap je rasa.
Nak cuti midsem dah hoi!

Have you?


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Den tak soba nak balik umah.
Ghindu pemeli den.
Hee. :)

Selesai sudah. Alhamdulillah.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Alhamdulillah!! Yeah, akhirnya. Habis jugak test 1 sem ni. Ahaa, lamabat betei habisnya. Orang lain dah habis sebelum cuti raya haji haritu lagi kot. Takpe lah, janji test 1 dah settle, ngehehe. :)

So far so good lah jugak. Walaupun ada je jugak yang aku rasa payah nak jawab especially Software Architecture punya paper. Bila study memang rasa tak masuk apa. Tapi dah selesai jawab tu kira bersyukur jugak lah kan, ahah.

Takde idea sebenarnya nak tulis apa, so saje je lah nak kongsikan pasal test 1 ni. Gedik much kan? Ceh. Kebajetan yang membara sungguh. Lantak lantak lah. Dah aku memang nak menulis, nak buat guane kan? Yang penting aku tulis untuk aku sendiri. Ada yang sudi baca tu, alhamdulillah syukran. ^^

Hmm, tak lama dah nak cuti midsem. Rasa baru jek haritu cuti, ni dah cuti lagi. Hehe. Untung cuti raya haji beza dengan cuti midsem ni. Yelah, member aku ada yang sekali harung cuti midsem dorang, cuti raya haji haritu. Hehe, gasaklah. Yang penting cuti tu ada. Kan kan kan? Hee.

Enjoying my life.
My single life.
Totally.
Alhamdulillah Rabb.
:')

Aidiladha.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Rindukan kampung.
:'(

Rabb aku.


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Rabb.
Aku selalu lupa.
Aku selalu buruk sangka.
Aku selalu fikir.
Aku sendiri.

Rabb.
Engkau tak lupa.
Engkau sentiasa ada.
Menemani.
Disisi.

Rabb.
Engkau Maha Mengetahui.
Engkau lebih arif.
Tentang aku.
Tentang hati aku.
Segalanya.

Rabb.
Kadang aku jatuh.
Kadang aku lemah.
Bangunkan aku.
Bangkitkan aku.
Jangan biarkan aku.
Sendiri.

Rabb.
Engkau pegang hati aku.
Kuatkan hati aku.
Tabahkan hati aku.
Menempuhi ujianMu.

Rindukan emak.
:'(