Escape Plan. SE familia Outing.

8:14 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


October 26, 2013.
Another simple occasion. Tonton wayang beramai-ramai dekat Mid; Escape Plan. Tapi still tak cukup kuota. Ara, Tipan & Bulut tak join. Memasing ada kerja. Takpe lah, bukan rezeki. InshaAllah, lain masa & peluang, kita outing lagi beramai-ramai. Buat apa?? Pape pon boleh saje~ ;)

Superb story weh. Siapa yang tak tengok lagi tu, mohon pergi wayang cepat ok. Nak nak pelakon pon mantap, legend weh; Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger. Lepas Escape Plan, aku ingat nak tengok Insidious 2, tapi tak sempat. Takpe lah, lain masa kot. Yang penting gua dapat makanan favorite gua, Popeyes. Yeayy!! Alhamdulillah.

Yummehhh! ><


Sekejap je rasa.
Nak cuti midsem dah hoi!

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Tu la. Lama saya tak kuar ramai2 dgn kawan2... =)

      Delete
    2. Takpw, nanti de rezeki dapat la tu. Hee. InshaAllah. :)

      Delete
  2. Dah lama tak keluar reramai dgn kawan2 macam ni....masing2 dah sibuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, no worries.
      InshaAllah akan ada peluang tu.
      Hee. :)

      Delete
  3. wah SE familia... huntong ler x ajak.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, kenderaan terhad. So yang terdekat aje pergi~ ;)

      Delete