Bowling time bebeh!!

6:24 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Puas main, alhamdulillah!! Ehee, bukan main untuk tournament ni lah. Aku cuma main sendirian berhad jek. Maklum la, awak main pon bebudak boleh menang, ahaa. Amy je yang main untuk tournament ni. Walaupun tak menang, congrats to her! 19th place ok apa. ;) *untuk sesi pagi lah, hehee* 

Pertama kali jugak sebenarnya menjejakkan kaki ke South City Plaza tu. Fuhh, serius aku terkejut. Lengang betei! Weekend kot. Biasa kalau shopping mall ni kan sesak hujung minggu ni, tapi kat sini sunyi, takde orang weh. Kedai pon tak banyak bukak. Serius. Ahaa. Pengalaman betullah ke sana kan. Eceh.

 

Back to bowling story. Ahaa, kejohanan ni anjuran budak UPM yang amik koko bowling. Amy kata, cikgu koko dorang cikgu koko Amy jugak. Yep, dia memang kenal Amy, siap tegur and bagi galakan lagi. Hee, bertuah betei kau Amy. Tapi bukan rezeki kan, takpelah. Hihi.

Seronok tengok tournament tadi. Memasing handal gila babas la kan. Strike tu wajib ada. Bola dengan kasut pon siap bawak sendiri punya tau. Nampak dah kehebatannya tu kan. Amy sebelum main berdebar jek tengok memasing skill power power. Still, Amy dah buat yang terbaik, so I'm proud of her. Good job dear. :)

Banyak jugak orang buat tournament kat situ tadi, hadiah semua mantap mantap wa cakap lu. Terbaik, tip top punya! Pape pon tahniah untuk penganjur kejohanan ni. Nanti aku dah power up skill ke kan, nak try la jugak join tournament cenggini, hhihi.

p/s: Nampak blogger Kimi Jamai, tapi segan nak tegur. So bebuat tak tahu sajja~ Pfftt. *ayat gediks gilos* :p
Seronok lepas gian.
;)

You Might Also Like

0 comments