Karnival Integrasi Harmoni (KAMI) 5th 2013

6:33 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Aktiviti sepanjang KAMI 5th. :)

Selesai sudah KAMI 5th untuk tahun ni. Alhamdulillah! Totally happening throughout this week. :) Meriah, nak nak bila junior intake kali ni paling banyak masuk kan, hehe. So bila ada aktiviti terutamanya sukan & rewang, orang ramai je seyh. Hehe.


Perkampungan kali ni dibahagi mengikut negeri. Kali ni aku kampung 3 pulak, Rembau Most Wanted Yo! , Negeri Sembilan mari ni meh. Haha, gasaklah. Pengalaman best tahun ni bila part menghias kampung dengan adik-adik junior. Hah, aku masuk sketsa lagi & macam tahun lepas, aku pegang watak baby 'comel', haha! Serius ke'segan'an aku tahu tak. But, it was worth it. Dapat jugak la kenal kenal ngan junior kan? Bila lagi, hehe. Think it on the positive way. :p


Malam penutup pon meriah sangat. Dewan full house! Nak makan pon siap ke kolegiat lagi tau. Nampak tak betapa ramainya penghuni K5 kali ni, haha. Untuk keseluruhan, Kampung Johor Seyh jadi johan, which is kampung 1. Ka,pung Cencalok Lok tempat kedua, ketiga Kampung Ali Kuat, lastly kampung aku, aha. Macam ikut susunan kampung kot, kecuali kampung aku & kampung 4, bertukar tempat. ><

Nah untuk tontonan korang semua ya. Johan & naib johan PETI sesi kali ni. Enjoy~! :)



p/s: video abtrak tu from kampung aku. ;)

Ayuh kuatkan semangat!
Belajar itu keutamaan.
;)

You Might Also Like

2 comments