Huh??

4:25 PM

Huh, another busy week kat UPM. Ntah kenape sume bende aku rase cam nak berlangsung/diadakan minggu nie? Pelik aku seyh, like seriously? Apa jadah weyh, adoi. Ngan Orienteering lah, PENITI lah, BBQ CAREXII lah. Pening deyh, hukhuk.*gatalLagiNakTerlibat

Aku pulak, rajin beno nak masuk kan, satgie, sume clash pulak. Perghh, tak macam ape lak kan aku. Kelam kabut kot. ==' Dah la mase nak prepare bende jadah uh sikit jek, lagi lah aku. Memang terbaik la kan.

Ngan assignment berlambak lagi tak siap, mwahaha.*berlambakSangatLaKan Err, memang tak pandai nak bagi masa betol lah aku nie. ==' Kang langsung jadi cam Jumaat lepas, 1/2 jam aku lambat masuk kelas. Pffttt. :p Okeoke, dahdah la nak mengeluh keje kau kan.

Ahah~! dalam pada cerita aku yang sengal tadi, de gak event yang best. 9hb aritu, Tun Dr.Mahathir Muhammad datang UPM seyh~!  Wow, segak sungguh beliau. ^^ Well, bagi aku yang dah memang minat dia nie, excited terlebih la kan, eventhough dapat tengok dari jauh jek. Aku tumpang gembira untuk Hez, dia siap dapat sign Tun lagi kot, sumpah jealous weyh~! Untung la kau kan Hez, hikhik. ^^ *terbayangKesegakanTun

Selain dari nama aku da bertukar jadi KECHEK tu kan, aku dapat lagi 1 nama baru, mwahaha. Nie lecturer discrete aku la yang panggil aku, hihi. Sakit perut aku kot menahan gelak dia panggil aku gitu, dak kelas aku pon pelik je asal dia panggil aku ADEK. Yes, dia panggil aku ADEK, memang tak bla la kan. Ehehe, tau sebenarnya dia nak sebut KECHIK, but ended up panggil ADEK, lalala~ Bajet muda pulak aku tetibe dalam kelas tu. Even dak2 Cina pon de yang panggil aku ADEK da, pengaruh Dr.Azmi tu lah. :p

Agakagak bertukar lagi tak name aku pasnie.
Bhahahaha~
:p
*Nav bar aku da tukar ><

You Might Also Like

0 comments