Sungai lagi lah !

9:21 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Phewww~ Penat, penat. Penat drive la, ape lagi. Nak pergi uh, kena pulak beratur panjang semua sebab traffic light, adeh. Dah le panas, memang macam ayam panggang la dalam kereta tu kan. =='

Bila sampai, ade port, memang terbaik. Alhamdulillah~! Apa lagi, terjunn~! Perghh, gila sejuk air dia wa cakap lu, memang the best la kan lepas da kena panggang dalam kereta tadi. ><

Gambar tiada, tak upload dalam lappy lagi. Malas nak masukkan. Mungkin esok aku masukkan. :) Yeah, memang aku budak kecik yang pemalas, betul tak kawan-kawan ? Dasar kurus gemuk, pemalas lagi. :p

Eheh, no wordless Wednesday.

Hey kamu.
Kita happy kalau kamu pon happy.
:)

You Might Also Like

2 comments