Broga Hills.

8:24 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Subhanallah. The sunrise. Beautiful isn't it? :)






Alhamdulillah, we made to the top!! Wehuu, tak sangka. Akhirnya, berjaya jugak aku jejakkan kaki ke Bukit Broga. Dah dekat 3 tahun kat UPM ni, first time pergi. Ahaha, so very the late. Ehee, bukan apa, belum ada rezeki sebelum ni. Akhirnya, Sabtu lepas dapat jugak peluang ke sana. :)

Fuh, despite of all the problems the night we went out from college, still we made it smoothly to the top. Walaupun tak semua yang naik ke puncak, but it was full of memories. Yep, sangat seronok. Kalau lah takda kawan kawan aku tu, tak mungkin aku dapat naik sampai atas tu. Thanks korang bagi support~!!

Challenging yet awesome experience all the way up there. Lebam & sakit sakit satu badan,  but it was worth it. Serious talk. Dah lama kot aku tak bertaktiviti macam ni. Fuhh, penat memang tayah cakap lah. Bila dah lama tak buat exercise gini lah jadinya, pancit. Eheh.

Thanks again korang. Even dah berulang kali, aku still nak cakap aku sayang korang. Hehe. So lepas ni mana pulak ek?? Ngee.

Tak dapat pergi rumah senget.
:'(

You Might Also Like

6 comments

  1. sayang kamoo jgk kechek...!!! <3<3<3

    ReplyDelete
  2. Went there once before, a trip with my university as well. And it is so exhausting, there is few times I felt like giving up my expedition there xD But on the trip of going down is the best lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, going down is super fast for us as well.
      Surprisingly less than 30 mins, haha. XD

      Delete
  3. Macam best je... Tak pernah pergi juga kat sana... =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best.
      Ada peluang nanti pergilah. ;)

      Delete