Sakit perut.

11:10 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Ahah. sakit perut bukan sebab nak ke tandas tau. Ni sakit perut sebab gelak. Dua minggu ni sakit perut sebab gelak je manjang. Ni semua abang-abang kat office tu punya pasal le. Agak-agak boleh tahu dah kan siapa?? Mwahahaa. Dua minggu ni rajin beliau datang tempat aku ngan Tipan buat kerja. Yelah senang la kotkan nak deal ngan Tipan sebab dorang yang buat kerja tu sesama. Aku pon menolong sampingan jek. Eheh.

Btw, minggu lepas last si Alfah ngan Mira. Lepas ni dah takde dah orang nak tolong tengokkan Kak Nor sampai untuk breakfast kat atas. Kena gerak sendiri la. Sebelum ni Alfah tolong rogerkan kitorang yang kat bawah ni. Hehe.

Supposed farewell untuk Alfah & Mira, tapi dorang tak dapat join. :(

Lepas makan, balik pejabat, selfie. Hah!

All the best untuk korang lepas ni. Untuk Alfah, moga business bertambah maju. Nak tahu dia business apa?? Haa, meh jemput tengok SINI & SINI. Ehee. ;) Tadi macam banyak idea nak tulis ayat, tapi aku dah blur. So, papai!

Amal nak UPSR!
Wohaa!
;)

You Might Also Like

0 comments