Long time no see.

12:17 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Allah, lama betul aku tinggalkan blog. Rindu nak menulis balik. Sungguh. Macam-macam yang jadi since last year. Haha, last year weh, last year. Nampak tak tempoh berapa lamanya aku tak update, tak masuk blog ni.

Since dah grad, everything is changing. Nanti aku update slow-slow since nanti kat rumah sewa pon nak pasang wifi dah, inshaAllah. Ikutkan boleh je update kat office, tp mood tak mari sangat pasal always with works and stuffs. Oh, by the way aku dah bekerja!! Alhamdulillah, rezeki sebelum grad lagi sebenarnya. Okay, okay. Nanti aku buat post lagi, till then. Tata~!!

Life is changing.
Now I really felt like an adult.
:p

You Might Also Like

0 comments