Workout + sweat + volleyball = awesomeness.

8:55 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Berjaya untuk bermain volleyball~!! Alhamdulillah, syukur sesangat. Walaupun kaki aku ni belum pulih sepenuhnya, tapi dapat gak la main kan. Hehe, tak sangka jugak dapat bertahan. Yep, bertahan dengan kesakitan yang melanda kaki aku ni, haha. Yeah, I managed to play in the volleyball tournament. XD

Thanks a lot to the coaches, yang sabar and tak putus putus bagi ilmu, hehe. Seriously thankful for that. Mintak maaf kalau sepanjang mengajar kami ni, ada yang buat coach tersinggung, bengang, atau kami melawan ke kan, hehe. Biasalah, tak pernah training sebegitu, so macam suatu kejutan jugak la, ahaks. :p But, it turns out well. Yeah, thanks again coach. Thanks En. Bawang and En.Kintan. Thanks jugak kat Sidut, Owek and sesiapa lagilah yang terlibat dalam melatih kitorang, tak kiralah secara langsung atau tak langsung. Thanks sebab bagi main despite aku main pon macam tah pape jek, hehe. :)

p/s: Next target is badminton pulak. Tak sabar jugak nak main tu.  *tamak pulak rasanya*

You Might Also Like

0 comments