Merepek ke meraban?

10:41 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Salam Kemerdekaan ke-57 semua! Haha, takde nak buat post pasal merdeka mcama tahun lepas. Kali ni nak bersantai jek. Boleh tak?? Mwahahaa. Menggunakan cuti yang ado~ *konon*

Pejam celik, pejam celik dah 2 bulan aku intern kat MiGHT. Sekejap jek. Serius. Dorang yang masuk dulu pon dah nak keluar dah. Kurang lah geng nanti. Takpe, takpe, nanti mesti ada geng baru intern yang masuk punya. So dapat lagi tambah kawan baru. Eheh.

Aku pon tak lama lagi dah nak masuk kolej balik. Wuhuu. 2 bulan tinggal sendiri, macam-macam jadi. Siap berpindah bagai. Macam-macam perasaan aku kot time tu. Baru tahu susah dok jauh dengan family, sorang pulak tu. Alhamdulillah Allah permudahkan semuanya. Berjaya jugak harungi 2 bulan sendiri. Ni baru masa intern je, belum dah grad nanti. Haa, guane la gamaknya nanti kan. Hee.

Aku bosan sebenarnya ni. Nak mencari idea nak ubah blog. Rasa macam dah lama tak tukar dah. Siapa ada idea, sila angkat tangann. Haha, bagi cadangan anda sikit. Ececee, siap mintak cadangan idea bagai. Kasi lempang lelaju, terus dapat kot. Ahah, perasan betei. Ceh.
Rasa macam tak nak balik sana.

You Might Also Like

0 comments