The counting continues~

11:00 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Wehuu, and we're back to work babeh. Finally, after a week of holiday and raya, haha. Ikutkan hati tak nak balik jek rasa, malas betei. Nak stay rumah lagi, nak beraya lagi. Ahai, gediks. Padahal balik sini bukan tak boleh beraya pon kan, ceh. ><
So this week, I started to work on the survey system project. Haha, it's really fun being able to do the work, dealing with the client. Kelakar pon ado, sebab kerajinan nak melayan tu tak tinggi. Orang tu rajin betei datang devision kitorang. Paham sebenarnya kenapa, its just that bila orang tu datang, aku ngan abg Idzaan rasa macam alahaiiii~ Haa, nampak tak. Tapi biasanya, abg Idzaan la rajin layan, sebab dia handle kan, eheh. :p 
Hah, aku tak ingat hari apa, tapi rasanya Rabu kot abg Syah gigih pergi tempat Chan nak suruh dia tuliskan nama dalam chinese character. Abg Ijat pon sama. Kelakar sebab chinese character kan banyak untuk 1 bunyi tu, but with different meaning. Gigih la si Chan dok menerangkan ngan bagitau acane sebutan nama memasing in chinese. Then aku pulak untuk korean. Tipan la ni. Heh.
Paling kelakar bila abg Syah suruh tuliskan nama someone ni ngan satu perkataan ni. Golak habis den time tu. Bukan aku jek, Tipan pon. Seriously. Sakit perut den. Beriya blushing malu bagai. Okay, aku gelak lagi mengingatkan benda ni, haha. Oops~ 
Kechikuma, Rasyidah Utama, Atiqa Panjang. Hamik kau nama memasing. :p
Minggu ni jugak dah start pergi lunch, hehe. 4 hari pertama ni, 4 kedai la pergi. 1 hari, satu kedai. Haha, hamik kau. Nampak la kegigihan nak cari kedai murah. Mana taknya, memasing nak mahal jek. Elaun den tak banyak mano, pokai den, pokaii~
Oh, hari Jumaat hari makan sedunia pulak. Bukan apa, pagi tu ada macam jamuan farewell untuk Kak Raisa. Fuh, aku paling suka kentang yang kak Mas masak. Sodap weh. Haha, den memang gilo kontang. Then, tengahari pulak rumah terbuka finance division dekat rumah En. Zaini. Berjalan kejap ke nun Shah Alam sana. Mwahahaa. Memang makin gemuk la den lopeh ghayo ni gamak ehei. -..- This week kinda feel hectic a bit, yet its still amazing and fun. Hiks.
p/s:Thanks Amy & Syira sebab sudi datang rumah. ^^ 
Nuek tak datang~
:(

You Might Also Like

0 comments