First day.

11:44 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Weehee~ Apa macam hari pertama tahun baru?? Best?? Tak best?? Macam biasa?? Haha, macam macam ado lah kan. Ikot perancangan masing masing macam mana kan, ye tak?? Ahah. Kes orang orang macam aku yang menghadapi final exam ni, duduk terperap dalam bilik je lah gamaknya. Menelaah nota & buku yang berkaitan.

Memandangkan semalam aku marathon movie The Lord of The Ring, makanya hari ni giliran aku menemani nota nota aku ni pulak. Pembawaan movie The Hobbit semalam jugak lah ni kan. Dah semalaman dorang jek tengok aku kan, aku pulak tengok dorang sekarang, haha. I mean nota nota tulah. Tapi ni pon sempat jugak aku curi curi time nak menulis. Perangainya kan, heh. --"

Bukan apa, sakit sakit dah pinggang aku sebab duduk bawah berejam dok menelaah semua nota nota yang ado tu. Bila update blog ni, aku gerak atas katil pulak, hehe. So ada lah jugak bergeraknya, even sikit. Ceh.
Oke, oke just a fast update. Sambung menelaah. Bai bai~!! ><

Top sangat comel~
;)

You Might Also Like

2 comments