Hujan lebat~!!

8:03 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Alhamdulillah~!! Second paper is finished. :) Yup yup, paper SSK3117 or Data Structure sudah pon selsai dijawab. Yes, 2 more paper to go babeh. Wuhu, serius tak sabar habiskan paper. Hari ni paper petang, merana. Hujan lebat melanda kot. Air melimpah kot kat KAA tu. Air kolam dia lah. Hehe.

Bukan setakat hujan lebat jek, kilat, guruh semua bukan main kuat lagi. Lawan lawan tu. Lepas satu satu. Awak ni penakut jugak orangnya kan, adei, menahan jek tadi masa duduk menunggu kat KAA. Lama kot tunggu. Paper habis pukul 5, dekat nak pukul 7 tadi baru lah sampai ke kolej ni ha. Tu pon jenuh menunggu bas. Haiyaa~

Ahah, dalam pada dok menunggu tu, bukan le Twitter & Facebook tu. Penuh pulak pasal post kes tembok runtuh dekat blok lelaki K12. Banyak jugak motor jadi mangsa, teruk teruk. Allahu, aku tengok pon terkedu. Ni kan pulak tuan punya motor tu. Macam mana lah dorang tu kan. Harapnya kalian sabar & tabah ye dikala minggu minggu akhir sem ni. Minngu exam lagi tu kau. Hmm.

It feels like lots of thing happened today. Untuk my dear darling Atiqa Ismail, aku harap kau tabah. Hari ni kita paper, hari ni jugak opah kau pergi menghadap Ilahi. Sungguh ianya sukar. Faham. Aku pernah merasai perasaan tu, waktu arwah uwan aku pergi dulu. :'( Be strong oke, I know you can. Semua geng kita support kau daripada belakang, ingat tu. We're always there for you. It's our family. Doakan dia. Semoga arwah lebih tenang disana. Aamiin.

p/s: My dear Emelia, maaf tak wish birthday awak semalam. Bukan tak nak wish, cuma apa yang di'plan'  tak menjadi. Langsung lupa. Maaf awak. Btw, Sanah Helwah sayang. May Allah bless you.  All the best with everything that you do. Love you. Muah. ;)

Family dok bertanya bila aku balik.
Bilik sudah tersedia.
tak sabar nak balik.

You Might Also Like

0 comments