Last paper babeh~!!

3:35 AM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Alhamdulillah, lega rasa bila dah habis jawab semua paper final ni, hihi. XD Lepas jek jawab paper Network tadi, terus pergi makan kat luar. Haha, ni kes lapar + tak makan malam lagi. Maklum la, paper start pukul 8.30 malam, so lepas maghrib macam tu dah terus ready nak pergi tempat exam. Tak menyempat nak makan. Kali ni aku tibai nasi putih + telur dadar + tomyam ayam. Perghh~ XD Balik Kolej, main kad sampai pagi. Perangai memasingkan, haha. Seteghes exam dah habis, memasing apa lagi, kepala gila.

Semalam pon sama kes jugak. Paper malam. Semalam lagilah, paper Database. Huii, punya relieved dia tu kan bila dah jawab, Allah jek yang tahu, hehe. Hari ni makan restoran biasa tu jek, semalam kitorang pergi makan western. Ehehe, pekena lamb chop la aku kan. Sedap beb~ Harga dia pon sedap jugak, haha. XD

Serius lega yang teramat sangat bila dah habis ni, takde nak fikir fikir dah. Lepas ni dah boleh kemas kemas bilik, basuh baju dengan aman, movie marathon, then going back home babeh~!! Tak sabar oit. Bilik sudah semakin cantik. Berkobar ni nak balik tengok. :) Nanti boleh beli katil sekali. Bertahun asyik tidur atas tilam beralaskan tikar kat lantai, hikhik. Seronok. Selamat bercuti wahai diri. ;)

Awak, thanks still cares for me.
Terharu.
:')

You Might Also Like

0 comments