The end of war babeh. :)

2:03 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Alhamdulillah~!! :) Wuhuuu, akhirnya selesai jugak perjuangan menempuhi peperiksaan akhor untuk sem 4 ni. Pheww, lega gila baq hang~ Lega selega leganya. Haha, nampak tak dia punya melebih tu kan. Ceh. Pape pon, untuk paper last tadi (Bahasa Arab I), dapat jugak aku jawab dengan lancar. Hasil semangat study malam semalam dengan geng amik bahasa arab before paper hari ni. Hiks. Tipan, Mek, Sidot & Kewek. Thanks to Sidot sudi jadi cikgu tak bertauliah kitorang ni, ahaa~ :)

Lepas jek habis paper tadi, poei makan terus dekat KFC Mines tu, ahaha. Ni semua pasal Mek yang mengidam nak makan ayam KFC. Sadly, no pictures taken. Just a simple feast before semua balik. 7 orang jek tadi. Pon jadi lah kan daripada takde langsung. In the end, our memories remains in my heart. ;)

Tak sabarnya nak balik esok. Jumpa lagi sem depan ye korang. Balik rumah tu hati-hati. I'll miss you guys. A LOT. ^^

Moga matlamat cuti tercapai.
Amiin.
:p

You Might Also Like

0 comments