Akhirnya! Eh bukan.

12:26 AM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Hai hai korang, hehe. Lama betei dah ni aku tak update. Maaf bebanyak ye. En. L saya ni buat hal, lama betei dia merajuk, tatau pasal apo. Memang lama dia jauh dari den, nun kek KL sano.  Minggu lopeh baru balik kek den. Ghindu tahap gaban kot. Aduii. Lopeh ni apo nak jadi laei tak tau la. To you know who you are, bebanyak mokasih & maap diucap an sobab sanggup monyusah an diri anda nolong den ni ha, Hee. Nanti den belanjo pulak. Hah.

Hahaa, bila En. L takdo, memang takdo di'update' lah blog ni kan. Bukan tak nak, cuma takde feel nak update. Nak taip guna lappy lain tu polik yo ghaso eh. Mwehehe, okay gediks. Kasi lempang lelaju. Tapi serius, memang tak feel tak guna En. L. Plus bahan den pon banyak simpan kek En. L ni. 

Lama amek kan den tak update, lobih dah 2 bulan. Last maso bulan 9, sekarang dah akhir tahun dah ha, bulan 12. Fuh, nak catch up update balik yang lelama pon maleh yo ghaso. Banyak bondo jadi.
Den poei jenjalan, poei makan,  den poei dating, eh silap poei konduri kawin member den, den present ngan lecturer,  momacam laei lah.

Ni ha, den punyo LI pon patot eh habih dah. Tapi disobab an den amik cuti maghin, kono lah ganti seminggu laei. Haha, padan muko den. Yang lain dah dok berjimba habih, den pulak kono extend. Takpo lah, terimo yo. At least, lamo la sikit kek MIGHT kan, apo ado hal. Hiks. :)

Warghhh, report satu apa pon tak mula, setakat muka depan jek. FYP?? Lagi lah, idea pon tak mari, asik berlari jek, seteghes aku nak kejar. Laju kotttt~ Nasib baik baik calon SV dah bagi green light, so tinggal nak email bagitau jek. Mwehehee. InshaAllah, moga dipermudahkan.


p/s: Last few weekend ni memasing buat jemputan kawin, maaf mana yang aku tak datang tu ye. Btw, Congrats Eien, Izzah & Alyah. Didoakan moga kekal dengan pasangan memasing. InshaAllah. :)
 Minggu depan sepupu den pulak!! Wuhuuu, balik kampung woi~

Aku??
Doakan jek.
One fine day, inshaAllah.

You Might Also Like

0 comments