Barakallah.

8:31 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Selfie sakan yang tukang bawak hantaran ni haa~

Dah lama tak tengok tarian piring~

Ada silat live~
Ehem, dear cousin sayang. Rasa macam baru semalam je kita share stories ngan awak pasal masalah kita, pasal orang yang kita suka, kita benci, pasal itu ini, pasal memacam lagi la. Lepas tu awak bertunang pulak. Rasa macam baru je aritu attend awak tunang, kali ni datang majlis awak sanding pulak. lagi susah la nak jumpa & share ngan awak sebab awak mesti ikut suami awak kan. Hiks.

Laju betei masa berlalu. Pape pon tahniah untuk awak ngan pasangan. Semoga awak jadi isteri yang solehah untuk dia, ibu yang mithali untuk zuriat kalian. Hoping both of you all the happiness. Semoga kekal hingga je Jannah. InshaAllah.
Doakan kita jugak.
One fine day.
InshaAllah.
;)

You Might Also Like

3 comments

  1. assalamualaikum sayangg. aaa rindu awakk *peluk awak*

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi satu, akak pinjam ayat assalamualaikum wbt jawi tu ya syg amuah <3

      Delete
    2. Wsalam. Aaa, rindu akak jugak!!! *peluk keketat*
      Eh tayah pinjam2, nanti kena pulang balik, hehe.
      Guna jek. ;)

      Delete