Last Year, Last Volleyball Game.

1:00 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yep. Last game for my final year. Last game for K5 team. Sedih jugak sebenarnya. Teringat awal-awal aku terjebak dulu, tu pon sebab nak mencuba. Bila mencuba tulah, 4 tahun ni aku main untuk K5. Eh, yeke 4 tahun??

Awal-awal main, training, rasa tak sunggup betul. Nak nak bila coach dengan Kintan and Bawang. Fuhh, Bawang memang kasi train kasi sampai kau sakit-sakit lah cerita dia. Serius kelakar bila ingat balik. Awak ni merungut je manjang. Dah ada yang nak jadi coach pon buat perangai. Heh.

Last game ni, just nak isi kekosongan je sebenarnya. Yelah, awak main tak berapa nak pandai. Setiap kali main, jadi simpanan aje. Junior pulak pandai main belaka, siap ada atlet lagi tau, haaaa. Team tahun ni, memang teringin nak tengok pergi jauh sikit dari tahun sebelum ni. Maklum lah, awak ni dah last year, nak lah jugak kan merasa lepas group ke, quarter ke, semi ke, final ke kann. Hehee.


Alhamdulillah!! Syukur kami berjaya hingga ke peringkat semi final. Haha, tak terjangkau dek akal sebenarnya. Sebab team lawan semua boleh main dengan baik. Hee, terserlah betul muka kegembiraan masing-masing masa ni sebab dapat ke semi final. Unfortunately, gambar yang lain-lain aku tak jumpa mana aku letak or simpan. Maybe dalam phone sony, dannn phone tu pulak aku dah serah balik ke tuan asal dia. -_-

Game last ni jugak lah aku dapat main dengan baik dan confident. Firstball pon cantik bebb~ Hehe. Coach pon percaya siap bagi aku main untuk first 6. Wohaa!! Never thought that it can happened.Nevertheless I played my best and I did it. I help the team instead of making it hard for them like other years.

To our manager, Marnah, thanks for keeping up with our attitude especiallt in the groupchat. To my teammates, Yana, Vivian, Kai Chi, Nuril, Ara, Syira, Fatin, Linda, Shera, Rerai and Zati, thanks  a lot guys for helping me too to play well. Thanks for giving me the chance, thanks for believing in me. Love you guys so much. Love this team so much. Love the coaches too. Without them, we are NOTHING. ;)

Thanks to our supporters too for always being there, watching and cheering for us the entire games. Last but not least, thanks to volley boys geng sebab sudi turun training main dengan kitorang petang-petang. Especially Sidot, Kewek, Niklan, Gelap and others yg aku lupa namanya. Maap ye. :p 

I'm already missing you guys.
All the best for next year's game.
;)

You Might Also Like

2 comments

  1. hai yunk.. kat mana butang follow.. teman nak follow tak leh ni.. heee..

    walauapapun..Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh butang follow ada kat menubar bahagian atas tu, yang hujung sekali.
      Tekan je '+Follow' tu. ;)

      Okie dokie. Thanks for dropping by.^^

      Delete