Sepi

10:56 AM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Fuhhh,sepi betei lah blog aku ni. Kesian kena tinggal lama since bulan 3 aritu. Haha, Maaf lah ye. Bukan apa, dok fokus and tumpu kan FYP aku tu. Alhamdulillah, finally settle dah. Hahaaa, habis dah woih ngaji 4 tahun!! So, can I graduate successfully?? InshaAllah. Keep calm and smile.
So sepanjang 3 bulan blog ni kena tinggal, memacam jugak lah yang jadi. All of it happened really fast. Sedar-sedar aku dah habis belajar dah weh. Times really goes by. InshaAllah, selama cuti sebelum dapat kerja ni, boleh lah aku update satu persatu pe benda yang jadi sepanjang aku tak update blog ni. It takes a while sebab aku nak sort out balik, nak ingat balik turutan masa kejadian. Haha.
Well, aku nak update pon untuk kesenangan aku. So that in the future, aku boleh throwback balik segala memories I had in when studying in UPM. Tak banyak sebenarnya aku rasa yang aku dah masukkan. Takpe lah, as long as aku ingat memana yang ada tu, tu pon cukup bagus dah. Hiks. ;)
Dah. Masa untuk edit segala yang diperlukan. Bai!
4 years seems short.
Miss them already.
;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Tahniah graduate ! Btw FYP tu final year preparation ? Milotarikkaw.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. :)
      FYP tu Final Year Project, hehe. :p

      Delete