Oh Ombak Rindu.

3:24 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hey peeps~! Lomg time no see lah, ehehe. :p Oke, lately nie aku agak busy la jugak, so, tak sempat nak meng'update' blog nie, huhu. Lots of things happened. :)

Mock Interview(1 Dis 2011)
Pheww. Yang nie paling tak best, sebab membuatkan ke'nervous'an aku berada pada tahap yang paling tinggi melebihi ketinggian aku yang tak bape nak tinggi nie. :p Tangan aku sejuk gila kot. -.-'

Masuk je bilik, gagap aku. Jawapan tah pape tah yang aku bagi. Boleh pulak tangah jawab tu aku sebut "Ape?", like oh tidak. MamposMampos. Macam mane pulak aku boleh tersebut ape uh, adoi.

BBQ CARE XII(3 Dis 2011)
Perghh, memang terbaik wokk~! Menjadi jugak kan event uh. Hasil usaha and kerja keras geng-geng aku merancang since bulan lepas lagi. Terima kasih sangatsangat kat seniorsenior yang sudi memberi tunjuk ajar kat kami dakdak freshie nie, hihi. ^^

Tanpa bantuan and guide dari dorang, aku tatau la apa jadi ngan event uh. :p Walaupun kitorang kadangkadang de gak rasa bengang kan, sebab asik kena tegur and macammacam yang tak kena, tapi teguran tu la yang membawa kejayaan event BBQ CARE XII malam tu. :)

Bola Jaring(3-4 Dis 2011)
Wuhuuu~! Tahniah buat K5's netballers. :) Tak sia-sia kita berlatih hari-hari. Sampai malam gak tu kan? Alhamdulillah, berkat usaha gigih kitorang tu, berjaya jugak kitorang merangkul gelaran juara. ^^


Berjimba bersama classmate(4 Dis 2011)
Yeah, lepas je balik dari netball, aku gerak keluar ngan dorang. Hehe, kami ramaiRamai gie kenduri kawin abang Fisa. :) Gie 2 kete. 1 kete Bulot(die, Kuro, Sidot, Kewek), 1 kete lagi kitorang sewa(aku, Tipan, Khal, Mek, Paku).


Lepas gie kenduri, gerak gie tengok wayang, kat One Utama. Tengok cerita pe lagi, kalu bukan Ombak Rindu. :) Perghh, memang layan habess~! Kitorang yang girls nie je la yang tengok pon except for Paku, hehe. Boys yang lain merayap. :p

I cried last Wed morning.
I don't even know why.
:( 

You Might Also Like

2 comments

  1. bestnyer main bola jaring..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/24-spontaneous-thursday-miss-nadya.html

    ReplyDelete