Taggie~

1:22 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai hai semua~! ^^ Heh, bukak blog macam bese lah, check shoutbox, then Aishah mention yang aku telah di tag. Wah, tak pernah kena, tetiba kena nie, excited aku, lalala~ *bajetComelLettewww

Pape pon, thanks for the tag dear. >< Oke, the rules are ;

  • You must post this rules in your entry.
  • Each person must post about them self in their journal.
  • Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 questions for the people that you have tagged to answer.
  • You must tag 11 people to tag and link them to your post.
  • Go to their page to tell them that you've tagged HIM/HER.
  • No tag back.
  • Stuff in tagging section 'You've tagged if you read'.
Me :
♥ Name given was Nur Atiqah Mauli Azam.
♥ 19 years old ; 16 Feb.
♥ Currently studying Bac. Comp Sc - Soft Eng in UPM, Serdang.
♥ Love PURPLE so much. :)
♥ Simple, petitte, cute. ;)
♥ Laughing is my hobby.
♥ Love my family ;)

Questions from Aishah.
1. Suke Anime tak ?
    Suka, suka, suka~! ^^

2. Ade tabiat pelik tak ? Contohnye ?
   Hmm, rasanya tade kot.

3. Bnde yang korang betul-betul nak sekarang ni ape ?
    Dapat CGPA bagus untuk sem nie, nak dapat dekan. :)

4. Ade sesiape yang istimewa tak kat hati tu ?
    Ade, ade, ade. 

5. Antara Angry Bird, Domo atau Elmo, mane yang korang minat ?
    Domo, Domo~! ♥ 

6. Selalu tidur lewat tak ? Kenape ye ?
    Selalu sangat. Kadang sebab wat assignment, kadang tu sebab tengok midnight movie, ngeee~

7. Bnde yang mesti ade dlam dompet korang ape ?
    Kad pengenalan, lesen, and barang penting yang lain. Duit la sikit. ;)

8. Suke gadget tak ? Contohnye ?
    Suka la jugak, tapi tak berapa nak minat sangat ah. :p 

9. Bnde yang korang paling suke buat time ade masa lapang ape ?
    Layan movie Korea/Jepun/Thai dalam bilik. *sekarangNieLa

10. Pndai main gitar tak ?
      Tak pon.

11. Lagu yang paling korang suke sekarang ni ape ?
      Takut - Amalia Alias.

Oke, done with answering the questions, now it's my turn. :)

  • Korang kenal aku tak ?
  • Suka aku tak ?
  • Sayang aku tak ?
  • Korang watpe masa wat post nie ?
  • Seronok tak belajar ?
  • Apa binatang yang korang teringin nak bela ?
  • Ada allergy tak ?
  • Makanan yang korang rasa pelik tapi teringin nak makan.
  • Minuman pulak ? *macamSoalanAtas
  • Describe yourself in one word. :)
  • What do you think of my questions?

Okeh, siap sudah. So, sila jawab dengan sejujurnya ye, lalala~ :p *soalanAkuMerepekSaje Tanak jawab pon tape, nevermind. :D


The taggie :
Hey awak, Selamat Hari Lahir tau.
;p

You Might Also Like

2 comments