Bermula lagi. :)

9:24 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

2nd day after sem break. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Hari ni tadi masuk kelas General Writing Skills and Comp Programming II. Semalam dah masuk kelas untuk Statistic for Sc Comp and Organisasi Komputer & Bahasa Himpunan

Perghh, masuk kelas jek blur giler. Baru wat revision sikit sal programming, bab object and classes, tu pon terpinga-pinga nak menjawab. -.-' Gasak la, kang masuk lagi topik baru, lagi lah kan aku macam ape tah nanti. Harap tak blur sangat dah. :)

Hmm, nanpaknya, sem ni aku kena bangun awal la setiap hari. Isnin sampai Rabu(esok), kelas straight pukul 8 pagi. Adeh, awak da la liat nak bangun lepas da tidur balik pas subuh tu kan, lalala~ :p Nasib baik kelas pagi sok tade, lecturer aku uh ta balik lagi dari Ireland. XD Esok penuh kelas 1 jam jek, yes~! :)

Awak, saya berjaya lagi.
:)

You Might Also Like

0 comments