2nd sem, oh dear.

8:46 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

It's weekend sudah. :) Perghh, rase sekejap je 1st week nie abes. Baru 1st week tu babe, belum lagi 13 minggu yang akan datang uh. Hmm, hari nie gerak gie kelas Bakti Siswa(BAKSIS). Boleh tahan gak la, mentang subjek U kan, hukhuk. Kak Yati yang mengajar pon macam best gak. :p

Weee, lengkap dah perjalanan jadual aku untuk sem nie. Adeh memang pack kot, sem lepas lagi relax aku rase. Tapi, aku rase dak2 nie pon memang nak tuka kot, bia ade free sikit jadual uh. Seriously memang penat la 1 sem pack camtu, aku tak sanggup, haha.

Lab untuk programming sama cam sem lepas, hari Jumaat, timing je lain, kul 3-6ptg. Nie memang sangat tak best, nak tukar tapi ta sure or mungkin jadual akan jadi lagi busy kalu tuka, huh, pening. -..- BAKSIS tadi pon nak tuka pagi, malas kot da petang nie, uhuuu~

Hopefully sem nie akan lebih baik daripada sem lepas. Amin. :) Jam kredit sem nie pon agak banyak, so kena usaha lebih lagi. AjaAja Hwaiting~!

Saya tak sengaja, saya tak tipu.
Maafkan saya.
:(

You Might Also Like

2 comments