Budak kecik.

12:46 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ



NUR AININA MAULI AZAM
Hei, hei lah budak.
Selamat Hari Lahir~!! (28th June)
Haha, kau dah form 2 kan sekarang??
Tahun depan dah nak PMR, so be prepared okeh.
Buat lagi bagus daripada Angah and kakak kau ni. -.-"
Ha, jaga mak, ayah ngan Amal elok elok.
Aku ngan Angah dah jauh kalau dah start belajar.
Harapkan kau je la yang dekat tu.
Pandai pandai berjimat belanja, jangan asyik membeli je keje kau.
Mentang la kedai dekat and tau bawak moto.
Jangan poyo poyo sangat dengan moto tu, lesen pon takde.
Ada lesen sok, kau nak bawak ke ape ke, kau punya pasal.
Dah, aku tatau nak kata ape lagi.
Ada tambahan nanti aku habaq kat kau terus naa~ :p

Sincerely,
kakak kau.
:)

You Might Also Like

4 comments

  1. Kenapa tak macam form two ponnnnn!
    Muka sama jek~!

    ReplyDelete
  2. perhh . copy paste lah muka chik ngan die . hehe . apis ingat kan chik lah tadi ^^

    ReplyDelete
  3. @Hafiz ZulkaflyEh, eh copy paste ke??
    Kalau tengok muka Angah, lagi la sama. :p

    ReplyDelete