Meaningfull.

1:35 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ






Tu dia, senyum memotong kek ye birtday boy. ;)
Selamat Hari TUA~!! ><
May Allah bless you and stay healthy.
All the best for next paper.
Haha, antara juadah semasa menyambut kelahiran Muhammad Helmi Hasman aka Paku or Kei Seichi. :) Yup, hanya jamuan kecil kecil jek yang kitorang buat. Untuk semua coursemate jugak. Minggu exam kan, so harapnya masing masing dapat buat yang terbaik. Heh, seronok. Lama tak kumpul macam ni reramai. XD 



Breakfast di pagi hari kat McD area Sg. Besi. Lapar punya pasal lepas dok menatap buku HE sampai pagi. Dah alang alang nak Subuh, apa lagi, mari keluar breakfast~!! First time lah untuk aku breakfast, dekat McD pulak tu pukul 5 pagi, haha. Jauh jugak kot pusing. Haha, kiranya jalan jalan di pagi hari jugak la kan, hehe. :p

Thanks korang. Aku seronok + happt gileww~ ^^ Hoping that our bonding will never fade away. Aamiin.

The thoughest paper dah habis~!!
Next paper pulak, Jumaat.
;)

You Might Also Like

0 comments