Pantai Tanjung Biru, Port Dickson.

10:12 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai, hai peeps~!! Alhamdulillah, sekarang aku dah kat rumah, mwehehe. :) Maklum la kan, awak ni baru je habis paper final exam haritu. Yup, yup, last paper aku 23hb lepas. Lega gila dah habis, pheeew~ Now, tawakal je la for the result nanti. :p

Ehehe, macam dah lari tajuk je nie. Oke, aku nak update pasal trip aku ngan dak dak kelas aku 23hb tu. Awesome gila wa cakap lu~!! Terbaik sesangat. Enjoy habis kitorang satu hari tu. Walaupun pagi tu paper start lambat and buat spoil mood jek, tapi kitorang dapat enjoy sakan lepas jek kua dari bilik seminar KAA tu. ;) Eheh, moh la kita ya. Let the pictures do the job, enjoy.



























Nice kan?? Seriously aku rasa happy sangat haritu. Korang sangat awesome. Aku sayang korang ketat ketat. Semua kenangan kenangan ni, aku tak kan lupa, insyaAllah. :) Lepas je balik PD, kitorang gerak gi Putrajaya, untuk solat maghrib kat Masjid Putrajaya and makan malam sama sama for the last time kat Taman Warisan.

Malam tu jugak, Sidut and Bulut balik. Masa hantar dorang, sedih sangat. Dah la si Bulut tu tak duduk kolej dah sem depan. Lagi lah lain, katanya. Heh, sedih pulak bila ingat balik. Bukan apa, aku rindu, semua keriangan and keceriaan dorang ni. :'( 

Mana taknya, hampir 24 jam mengadap muka dorang jek selalu, tapi sekarang masing masing kat rumah dah. Uii, rindu woi, rinduu~!!! Rasa lain, sunyi jerp kot. Semalam aku kat kolej je dengan Mek, sayu je rasa. Lepak kolegiat berdua jek, huuu~

Wow, macam tak percaya. Setahun dah aku bersama dorang. Macam macam yang jadi sepanjang dua semester kat UPM ni. Banyak yang berubah kalau di ikutkan sepanjang aku bersama dorang. Tapi, kitorang tetap bersama sama. Kata family kan. ;) Despite all the things that happened, aku tetap sayang keluarga kecil kita ni. Pape pon, aku doakan yang terbaik untuk result final kita nanti. Moga lulus semuanya, aamiin. :)

p/s : Kalau boleh, semua 200++ gambar aku nak upload masuk blog. Tapi yang ada ni pon cukup. Yang lain tu aku simpan je. Tak buang. :) Sorry for the long post  ye readers sekalian.

En.Bintang~!!
Saya dah balik KKB.
;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Uwaaa. Tak cukup panjang ni.
    Moment yang paling sweet, best, haru, pilu, sedih, lawak, semua adalah setakat ni. Sumpah takkan lupa semua kenangan ni.

    Small but meaningful.
    Semua pasti berubah. Tapi harap keluarga kecil ni akan kekal. Amiin.

    Cepat pikir next sem nak pergi mana. ^^

    ReplyDelete
  2. @Cik Nurul IqaSebab tu at the end aku cakap kalau boleh, semua gambar tu aku nak masukkan.
    Yup, yup, aku tak akan lupa. ^^

    Doakan agar kita sentiasa bersama, tak kira apa pon jadi. Aamiin. ;)

    Kau lah rancang, aku mana reti nak plan plan ni, haha. :p

    ReplyDelete